Voorstelling over babbeltrucs, fraude en veilig bankieren

Toneelvoorstelling over babbeltrucs, fraude en veilig bankieren

We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor de samenleving en senioren op weg te helpen. Zeker als het gaat om zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk blijven bankieren op een manier die bij je past. Het nieuwe bankieren, waar bijvoorbeeld internet- en mobielbankieren onderdeel van uitmaken, kan soms ingewikkeld zijn. Bovendien zijn senioren vaker slachtoffer van oplichtingstrucs en financieel misbruik. Een stukje voorlichting is dus belangrijk.

Interactieve voorstellingen

Op een leuke en interactieve manier gaan we met elkaar in gesprek tijdens de toneelvoorstelling ‘Veiligheid en financiële zelfredzaamheid’. We gaan in op babbel- en andere oplichtingstrucs en bespreken hoe je veilig kan bankieren. Onze adviseurs Dagelijkse Bankzaken zijn ook aanwezig om vragen te beantwoorden of uitleg te geven over de specifieke servicemogelijkheden van de Rabobank voor senioren, zoals de mobiele adviseur, geld bestellen via de Rabo GeldExpress, de Volmacht Service of uitleg over internet- en mobielbankieren.

Geheel kosteloos en aanmelden is niet nodig

Op diverse locaties organiseren we deze toneelvoorstelling. Je kan gewoon binnenlopen. Op de volgende data en tijdstippen wordt de voorstelling georganiseerd:

  • Donderdag 21 februari om 14.00 uur, Wilhelminahof in Brakel
  • Vrijdag13 maart om 14.00 uur, Seniorenhof De Beuk in Rossum
  • Dinsdag 31 maart om 14.00 uur, Gelre’s End in Hedel
  • Woensdag 1 april om 13.30 uur, De Boxhof in Velddriel
  • Vrijdag 17 april om 13.30, De Weesboom in Ammerzoden
  • Woensdag 3 juni om 14.00 uur, De Leijenstein in Kerkdriel

Altena-Bommelerwaard, 5-2-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn