Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Altena-Bommelerwaard. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de bijna 23.000 leden uit Altena en de Bommelerwaard. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Vacature ledenraad

Jaarlijks zijn er leden aftredend en kunnen kandidaten zich melden. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur ons een e-mail met uw motivatie en cv als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt nemen wij contact met u op. Bij vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer (088) 724 07 59.

Profiel
Wij zoeken kandidaten die betrokken zijn bij hun woon- en werkomgeving. Met inzet, inzicht en inlevingsvermogen. Leden die luisteren, willen meedenken en meepraten over bankzaken, het algemeen maatschappelijk, sociaal en economisch belang.

In onze ledenraad zitten zowel particuliere als zakelijke leden, jongeren en senioren. De ledenraad komt vijf keer per jaar bij elkaar.

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Altena-Bommelerwaard. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Extra voordelig een 'slim' thuis

Wilt u op afstand uw lampen kunnen bedienen? Of via een app weten wanneer uw rookmelder afgaat en of er water lekt? Schaf dan de Interpolis ThuisMeesteroplossing aan. Een pakket met een slimme rook- en watermelder en een slimme lamp, die makkelijk te bedienen zijn door een app. Rabobankklanten die een woonhuis- en inboedelverzekering afsluiten ontvangen het pakket gratis. Maar ook bestaande klanten kunnen het pakket bestellen in de Interpolis Preventiewinkel, voor een bedrag van € 199. Het is ook mogelijk om montage of extra sensoren te bestellen. Als Rabobanklid bent u extra voordelig uit! Koopt u als lid de Interpolis ThuisMeesteroplossing, dan ontvangt u nu één slimme lamp extra ter waarde van € 20 cadeau. 

Ga naar de Interpolis Preventiewinkel

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven