Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Altena-Bommelerwaard. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de bijna 23.000 leden uit Altena en de Bommelerwaard. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Vacature ledenraad

Jaarlijks zijn er leden aftredend en kunnen kandidaten zich melden. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur ons een e-mail met uw motivatie en cv als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt nemen wij contact met u op. Bij vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer (088) 724 07 59.

Profiel
Wij zoeken kandidaten die betrokken zijn bij hun woon- en werkomgeving. Met inzet, inzicht en inlevingsvermogen. Leden die luisteren, willen meedenken en meepraten over bankzaken, het algemeen maatschappelijk, sociaal en economisch belang.

In onze ledenraad zitten zowel particuliere als zakelijke leden, jongeren en senioren. De ledenraad komt vijf keer per jaar bij elkaar.

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Altena-Bommelerwaard. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Contactloos betalen met je Fitbit

Betaal nu met je Fitbit smartwatch. Installeren is makkelijk. Download de Fitbit app en voeg je Rabo wereldpas digitaal toe aan de portemonnee van je smartwatch. Betalen is veilig door de 4-cijferige code die je zelf op je smartwatch invoert. Je betaalt door je smartwatch dicht bij de betaalterminal te houden. Koop nu een Fitbit met korting via onderstaande link en bekijk de actievoorwaarden.

Contactloos betalen met je Fitbit

Koop een Fitbit met korting

International music meeting festival

Tijdens het pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen. Met meer dan 30 concerten. T/m 16 jaar gratis entree. Als klant van de Rabobank kun je het festival bezoeken met een korting van ruim 25%. Een dagkaart voor 8, 9 of 10 juni bestel je voor €20 via onderstaande link met de code: RABOMM19

International music meeting festival

Bestel dagkaart

Korting Hockey Pro League

Hockey Pro League is de nieuwe topcompetitie van de Internationale Hockey Federatie (FIH). Acht landen bij de mannen en negen landen bij de vrouwen spelen tussen januari en juni een volledige competitie tegen elkaar. Speciaal voor leden hebben we een aantal kaarten met 15% korting voor de wedstrijd op 20 juni 2019. Wil je erbij zijn? Klik op onderstaande link. Max. 5 kaarten p.p.

Korting Hockey Pro League

Lees meer

Korting Marianne Vos Classic Toertocht

Waan jezelf in de wereld van Marianne Vos en fiets zélf de Marianne Vos Classic Toertocht. De tocht is voor mannen, vrouwen en fietsers met een beperking en geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietser. Je kiest zelf de afstand: 60, 100 of 150 kilometer. Leden krijgen €2,50 korting op de inschrijving. Inschrijven kan via onderstaande link o.v.v. kortingscode: Dichterbij0119

Korting Marianne Vos Classic Toertocht

Inschrijven voor de Marianne Vos Classic Toertocht

Extra voordelig een 'slim' thuis

Wilt u op afstand uw lampen kunnen bedienen? Of via een app weten wanneer uw rookmelder afgaat en of er water lekt? Schaf dan de Interpolis ThuisMeesteroplossing aan. Een pakket met een slimme rook- en watermelder en een slimme lamp, die makkelijk te bedienen zijn door een app. Rabobankklanten die een woonhuis- en inboedelverzekering afsluiten ontvangen het pakket gratis. Maar ook bestaande klanten kunnen het pakket bestellen in de Interpolis Preventiewinkel, voor een bedrag van € 199. Het is ook mogelijk om montage of extra sensoren te bestellen. Als Rabobanklid bent u extra voordelig uit! Koopt u als lid de Interpolis ThuisMeesteroplossing, dan ontvangt u nu één slimme lamp extra ter waarde van € 20 cadeau. 

Ga naar de Interpolis Preventiewinkel

Contact

Ma-vr: 8.30-17.00 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven