Webinar Digital Lending Street voor accountants

webinar Digital Lending Street

Speciaal voor accountants en andere financieel tussenpersonen van onze ondernemende klanten.

De wereld van zakelijk financieren verandert snel. Nieuwe wetgeving zoals PSD2 biedt interessante mogelijkheden voor innovatie. Zo ontwikkelde Rabobank de Digital Lending Street, een nieuwe manier voor ondernemers om online een financiering aan te vragen. Hiermee ontvangt de ondernemer een persoonlijk financieringsvoorstel voor aanvragen tot € 1 miljoen.

Programma

Om je meer uitleg te geven over deze innovatieve manier van financiering aanvragen nodigen wij accountants en andere financieel tussenpersonen van harte uit voor ons webinar op donderdag 21 januari van 16.00 tot 17.00 uur.

Tijdens dit webinar laten we zien hoe jij ondernemers kan ondersteunen tijdens het insturen van een financieringsverzoek via de Digital Lending Street en welke rol de accountmanager van Rabobank hierbij heeft. Natuurlijk is er tevens ruimte voor het stellen van vragen.

16.00 uur: welkom door Joan Wassink, directievoorzitter Rabobank Altena-Bommelerwaard namens de Rabobanken in Midden-Brabant.

  • 16.10 uur: het waarom van DLS door Jaco ter Beek, implementatiemanager bij DLS Rabobank
  • 16.20 uur: praktische uitleg over DLS, door Leon Vogel, accountmanager Bedrijven bij Rabobank
  • 16.40 uur: Customer Success Centre, toelichting door een accountmanager Bedrijven bij DLS Rabobank
  • 16.45 uur: gelegenheid tot vragen stellen

Aanmelden

Via onderstaande button kun je je aanmelden. Een dag voor het webinar ontvang je een e-mail met een link om deel te nemen.

Altena-Bommelerwaard, 6-1-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn