Geldautotmaat Wijk en Aalburg

Pinpas

Gemeente Aalburg en de Rabobank zijn in gesprek over een nieuwe locatie van de geldautomaat in Wijk en Aalburg. Tot er meer bekend is blijft de huidige geldautomaat beschikbaar. Pas geleden publiceerde de gemeente de vooraankondiging voor het bestemmingsplan.

Veiligheid

Sinds vorig jaar wordt de Rabobank vaker getroffen door plofkraken of pogingen daartoe. Dit is een risico voor de omgeving en leidt tot veel schade en overlast. Daarom nemen we maatregelen die criminelen moeten ontmoedigen. Verschillende zaken bepalen of locaties van geldautomaten in de huidige tijd nog voldoende veilig zijn. Hierbij wordt vooral gekeken naar de veiligheid voor omwonenden. Uit onderzoek blijkt dat er in Wijk en Aalburg een alternatief moet komen.

Wat betekent dit?

Op dit moment is nog duidelijk over de eventuele verplaatsing van de geldautomaat en de locatie. De diensten die wij nu bieden in Wijk en Aalburg blijven ook beschikbaar zoals u nu van ons gewend bent. Dit betekent dat u dagelijks tussen 06.00 uur en 23.00 uur geld kunt storten en geld en muntrollen kunt opnemen. Zodra er meer bekend is over de planning en de locatie informeren wij de omgeving hierover.

Bekijk hier het overzicht van onze vestigingen en automaten

Almkerk, 20-7-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn