Geldkiosk bij 't Verlaat in Almkerk in gebruik

Geldautomaat

Vrijdag 26 oktober is de geldkiosk bij 't Verlaat in Almkerk in gebruik genomen. Het kantoor aan de Sportlaan 170 in Almkerk is verkocht aan de nieuwe gemeente Altena. Sinds 15 oktober wordt hier verbouwd en zijn de automaten niet meer beschikbaar.

Nieuwe geldkiosk

Er is hard gewerkt om de  nieuwe geldkiosk bij 't Verlaat in Almkerk gereed te  maken. Vrijdag 26 oktober is deze in gebruik genomen. U kunt bij de geldkiosk terecht voor het afstorten van sealbags, het storten van contant geld en het opnemen van geld.

Overzicht beschikbare automaten en alternatieven

Op het onderstaande kaartje vindt u automaten en kantoren waar u terecht kunt.

Bekijk hier de kaart

Uw bankzaken gaan gewoon door

Onze dienstverlening voor uw dagelijkse bankzaken blijft beschikbaar aan de Sportlaan 170 in Almkerk. Op werkdagen bent u tussen 09.00 en 17.00 uur welkom voor vragen over uw bankzaken. Mogelijk ervaart u wat geluidshinder als u naar de bank komt. We doen ons best om dit tot een minimum te beperken. Uw bankzaken regelt u ook telefonisch via telefoonnummer (0183) 50 75 00, 24-uur per dag op rabobank.nl of via de Rabo Bankieren App.

Afspraak maken

Een afspraak maken met een adviseur kan ook. Bij het maken van de afspraak heeft u, zoals u van ons gewend bent, de keuze de afspraak bij u thuis of op de bank plaats te laten vinden.

Almkerk, 29-10-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn