Ondernemersvereniging Bruine Kilhaven ontvangt € 4.691,33 van Interpolis

bruine kilhaven

Op 21 juni ontving Wim Klootwijk, voorzitter ondernemersvereniging Bruine Kilhaven,  een cheque ter waarde van €  4.691,33 van Interpolis. Linda de Jongh, risicospecialist Verzekeren bij Rabobank Altena, overhandigde deze check. “Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn,”  vertelt Wim Klootwijk. Door de resultaatsparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Dit komt direct ten goede aan de deelnemende ondernemingen. 

Veilig ondernemen kan voordelen bieden

Wim benoemt: “Een collectief beveiligd bedrijventerrein verhoogt de veiligheid. Dat zorgt ervoor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen én dat Interpolis minder hoeft uit te keren aan schades op ons terrein. Als blijk van waardering ontvingen wij van Interpolis deze cheque. Daarnaast biedt Interpolis alle ondernemers op ons terrein een korting tot 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering  op de Interpolis Bedrijven Compact Polis®.”

Meer informatie over de Bedrijven Compact Polis

Ook deelnemen?

“We roepen alle ondernemers van ons bedrijventerrein Bruine Kilhaven op om in gesprek te gaan met de Rabobank . Om te kijken wat Interpolis voor het bedrijf kan betekenen. Hoe meer ondernemingen op ons bedrijventerrein bij Interpolis zijn verzekerd hoe hoger de cheque volgend jaar kan uitvallen!”

Werkendam, 12-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn