Rabobank Altena en Rabobank Bommelerwaard gaan samen verder

Directie nieuwe bank: Joan Wassink en Arnoud Oldernborger

Op 1 december zijn Rabobank Altena en Rabobank Bommelerwaard samen verdergegaan als Rabobank Altena-Bommelerwaard. Hiermee ontstaat een krachtige, solide bank met als werkgebied de gemeenten: Werkendam – Woudrichem – Aalburg (Altena), Maasdriel en Zaltbommel.

Raad van Commissarissen

De samenvoeging leidt tot een veranderende samenstelling van de Raad van Commissarissen (RvC). De voorzitter van de RvC is per 1 december John van Meeteren. De overige leden van de RvC zijn de heer Theo Koekkoek, mevrouw Nanda Huizing, mevrouw Inge Schüller, de heer Bart van Heeswijk en de heer Johannes Versluijs.

Directie

De Raad van Commissarissen benoemt per 1 december Joan Wassink als directievoorzitter van Rabobank Altena-Bommelerwaard en directeur Bedrijven. Arnoud Oldenborger is per 1 december benoemd tot directeur Particulieren en Private Banking.

Ledenraad

De huidige ledenraadsleden worden per 1 december benoemd als lid van de nieuw te vormen ledenraad. De ledenraad zal in 2020 uit 30 leden bestaan waarbij de samenstelling een afspiegeling zal zijn van onze leden.

Altena, 5-12-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn