Wij gaan verbouwen

Geldautomaat

Ons kantoor aan de Sportlaan 170 in Almkerk is verkocht aan de nieuwe gemeente Altena. Het pand wordt vanaf 8 oktober verbouwd en er vinden er een aantal aanpassingen plaats. 

Uw bankzaken gaan gewoon door

De dienstverlening voor uw dagelijkse bankzaken gaat gewoon door. Met een vraag over uw bankpas of betaalopdracht kunt u bij ons binnen lopen. Mogelijk ervaart u wat geluidshinder als u naar de bank komt. We doen ons best om dit tot een minimum te beperken. Uw bankzaken regelt u makkelijk telefonisch via telefoonnummer (0183) 50 75 00, 24-uur per dag op rabobank.nl of via de Rabo Bankieren App.

Afspraak maken

Een afspraak maken met een adviseur kan ook. Bij het maken van de afspraak heeft u, zoals u van ons gewend bent, de keuze de afspraak bij u thuis of op de bank plaats te laten vinden. 

Beschikbaarheid automaten

Op 15 oktober verdwijnen de automaten op ons kantoor aan de Sportlaan 170 in Almkerk. In de tussentijd wordt er hard gewerkt aan de nieuwe geldkiosk die we plaatsen bij ’t Verlaat in Almkerk. Deze nieuwe geldkiosk is vanaf vrijdag 26 oktober in gebruik. U kunt daar terecht voor het storten van contant geld en geld opnemen bij de geldautomaat. Als de geldkiosk in gebruik is, vervalt de geldautomaat bij het Gezondheidscentrum, Voorstraat 5a in Almkerk.

Overzicht beschikbare automaten en alternatieven

Rabo Geld Express

De Rabo Geld Express bezorgt contant geld thuis. Deze service is bedoeld voor klanten die mobiel beperkt zijn, of niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat. Neem voor meer informatie en kosten contact met ons op. Heeft u vragen? Dan horen we dat graag. U bereikt ons op telefoonnummer (0183) 50 75 00 of per e-mail op Particulieren.altena@rabobank.nl.

Almkerk, 13-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn