Workshop Rabo Bankieren App en Rabo Internetbankieren

Online bankieren

In maart, april en mei organiseert Rabobank Altena verschillende workshops over online bankieren.

Rabo Bankieren App

Uw saldo checken op uw mobiel of tablet? Dat kan met de Rabo Bankieren App. U heeft steeds een overzicht van uw bij- en afschrijvingen en kunt gemakkelijk en veilig een betaling doen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een nieuwe bankpas aanvragen of een reisverzekering regelen via de app. Bent u iemand die wel ervaring heeft met een smartphone of tablet, maar nog niet met Rabo Mobiel Bankieren? Neem dan deel aan de workshop Rabo Bankieren App.

Rabo Internetbankieren

Bankiert u liever op uw laptop of op de vaste computer? Dan is er de workshop Rabo Internetbankieren voor u. In de workshop leert u onder andere veilig online bankieren met uw Rabo Scanner. Daarnaast laten onze medewerkers u zien welke mogelijkheden Rabo Internetbankieren u biedt.

Datums en locatie

De workshops vinden plaats op ons kantoor aan de Sportlaan 170 in Almkerk. Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden. We bieden de workshops aan op:

  • Maandag 9 april: Rabo Internetbankieren van 13.30 - 17.00 uur
  • Maandag 9 april: Rabo Bankieren App van 18.00 - 21.30 uur
  • Maandag 14 mei: Rabo Bankieren App van 13.30 - 17.00 uur
  • Maandag 14 mei: Rabo Internetbankieren van 18.00 - 21.30 uur

Meld u aan voor één van de workshops

Onze adviseurs Dagelijkse Bankzaken ontmoeten u graag tijdens één van de workshops. Aan de hand van verschillende opdrachten nemen ze u mee door de Rabo Bankieren App.

Aanmelden

Almkerk, 9-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn