Kantoor Leusden verhuist per 1 mei

Per 1 mei verhuist het Rabobankkantoor Leusden naar het Huis van Leusden aan het Erf 1 in Leusden. Voor dagelijkse bankzaken en advies kunnen klanten terecht op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 - 12.30 uur.

Per 1 mei aanstaande verhuist ons kantoor aan de Hamersveldseweg 72 in Leusden naar het Huis van Leusden aan 't Erf 1 in Leusden. Het Huis van Leusden bevindt zich op loopafstand van het huidig adres, waar u tot aan de verhuizing nog terecht kunt voor alle dagelijkse bankzaken.

Wat betekent dit voor u?

Vanuit het Huis van Leusden blijven wij de service bieden die u van ons gewend bent. Voor alle dagelijkse bankzaken en advies kunt u terecht op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 - 12.30 uur.

In het Huis van Leusden zijn geen automaten aanwezig. Voor het opnemen van contant geld verwijzen wij u naar een van onze andere geldautomaten:

  • Biezenkamp 150, Leusden
  • Maximaplein 92A, Leusden

Of naar een van de bestaande geldautomaten in Winkelcentrum De Hamershof.

Voor het afstorten van sealbags, contant storten of het ophalen van muntrollen kunt u terecht bij ons kantoor aan de Utrechtseweg 31 in Amersfoort.

Altijd dichtbij

Rabobank blijft online 24 uur per dag bereikbaar en is met haar mobiele adviseur, GeldExpress en marktteam altijd dichtbij.

Kijk hier voor meer informatie over onze mobiele adviseur.

Kijk hier voor een overzicht van al onze locaties.

Leusden, 29-3-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn