Kantoor Rabobank Amersfoort Eemland in Leusden blijft in huidig pand aan Hamersveldseweg

Kantoor Rabobank Amersfoort Eemland in Leusden blijft in huidig pand aan Hamersveldseweg

Rabobank Amersfoort Eemland heeft onlangs haar klanten in Leusden geïnformeerd over de gang van zaken rondom de eerder aangekondigde verhuizing naar het Huis van Leusden. De verhuizing naar het Huis van Leusden paste volledig bij ons als maatschappelijke en betrokken bank in een digitaal tijdperk. De locatie is een centrale ontmoetingsplek en de bundeling van functies in dit gebouw maakte het een logische stap om dicht bij onze klanten te zijn. Steeds meer klanten zijn immers op zoek naar dienstverlening op de plekken waar ze zijn en op de momenten dat het hun uitkomt. Helaas heeft gemeente Leusden besloten om het contract te ontbinden. Om juist ook in Leusden bereikbaar te blijven voor onze klanten hebben wij besloten om in ons huidig pand aan de Hamerveldseweg 72A te blijven.

Wat betekent dit vanaf 1 mei?

De dienstverlening en service, zoals u die van ons gewend bent in ons huidig pand aan de Hamersveldseweg, blijft. Met dezelfde betrokkenheid, dezelfde aandacht en service.

Voor vragen over uw dagelijkse bankzaken en de contante geldverwerking, zoals het afstorten van sealbags, contant storten en het ophalen van muntrollen, kunt u op woensdag en vrijdag tussen 09.30 uur en 17.30 uur bij ons binnenlopen. Uiteraard kunt u voor complexere bankzaken op deze dagen een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Rabobank altijd dichtbij

Als coöperatieve bank vinden wij de verbinding en het contact met onze klanten en leden erg belangrijk. Van oudsher speelt Rabobank Amersfoort Eemland een maatschappelijke rol in de Leusdense gemeenschap en is de bank aanwezig en zichtbaar in verschillende netwerken. Ook als het gaat om de ondersteuning van verschillende klanten op de momenten dat het hun uitkomt, is Rabobank online altijd bereikbaar en is met haar mobiele adviseur, GeldExpress en marktteam altijd dichtbij. De mobiele adviseur komt op afspraak zelfs bij de klant thuis voor dagelijkse bankzaken. U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer online kanalen of een bezoek aan een van de kantoren niet mogelijk is. Ook als u hulp nodig heeft bij Rabo Internetbankieren of met de Rabo Bankieren app kunt u tijdens een persoonlijk gesprek uitleg krijgen van de adviseur.

Marktteams

Binnen Rabobank Amersfoort Eemland wordt tevens gewerkt in marktteams. In een marktteam zitten vaak medewerkers die zelf ook woonachtig zijn in een van de plaatsen die bediend worden door de bank. Deze marktteamleden hebben affiniteit met de plaats en zitten ook in de verschillende netwerken.

Meer weten?

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Particulieren:

  • telefoon: (033) 330 53 00
  • e-mail: Particulieren.amersfoorteemland@rabobank.nl.

Ondernemers:

  • telefoon:  (033) 330 52 00
  • e-mail: MKB.amersfoorteemland@rabobank.nl

Bekijk onze locaties en openingstijden

Amersfoort, 2-5-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn