Ledenontmoeting 7 oktober 2019

Ledenontmoeting bij Meander

Bij vitaliteit (letterlijk ‘levenskracht’) staan drie begrippen centraal; energie, motivatie en veerkracht. Een vitaal persoon heeft de kracht, wil en het vermogen om op een positieve manier zijn leven in te richten. Hoe vitaal bent u? Waar kunt u nog iets meer advies over krijgen om vitaal en financieel gezond te zijn?

Naar een (financieel) gezonde leefstijl

Laat u op maandag 7 oktober inspireren tijdens de jaarlijkse ledenontmoeting van Rabobank Amersfoort Eemland. En waar kunt u nog beter geïnformeerd en geïnspireerd worden over het thema van dit jaar 'Vitaliteit' dan in het Meander Medisch Centrum. Denise Notenboom, directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland en Frank de Reij, CEO Meander informeren u over de samenwerking en over hoe Rabobank Amersfoort Eemland en Meander zich inzetten om vitaliteit de sleutel te laten zijn van een fysiek en financieel gezond leven.

Vitaliteitsplein

Op het vitaliteitsplein en in diverse ruimten in Meander kunt u deelnemen aan verschillende lezingen, workshops en kennis maken met diverse mogelijkheden om u nog vitaler te voelen. Nadat u zich heeft aangemeld voor deze bijeenkomst ontvangt u medio september een inschrijfformulier voor de verschillende lezingen en workshops.

Rabo ClubSupport

In het werkgebied van Rabobank Amersfoort Eemland bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is één van de manieren om onze betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Dit jaar hebben we € 75.000,- ter beschikking gesteld voor Rabo ClubSupport. In de periode van 27 september tot en met 11 oktober kunt u als lid uw stem uitbrengen. Uw stem is geld waard. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over Rabo ClubSupport en worden de tussenstanden met u gedeeld.

Aanmelden

Leden van Rabobank Amersfoort Eemland kunnen zich tot 15 september (of zolang er voldoende plekken beschikbaar zijn) aanmelden.

Aanmelden (alleen voor leden Rabobank Amersfoort Eemland)

Amersfoort, 2-8-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn