Samen bankieren

Is het voor u lastig uw bankzaken virtueel te regelen of naar een van onze vestigingen te komen? Dan komen onze mobiele adviseurs gewoon naar u, net als onze Rabo Geld Express. Deze service is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, ouderdom of een lichamelijke beperking.

Mobiele adviseur

De mobiele adviseurs van Rabobank Amersfoort Eemland komen bij u thuis voor een gesprek over uw bancaire zaken. U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer de online kanalen of een bezoek aan één van onze kantoren niet tot de mogelijkheden behoord. U kunt hulp krijgen bij de volgende onderwerpen:

  • een volmacht opstellen;
  • een verzekering afsluiten;
  • hulp bij Rabo Internetbankieren of met de Rabo Bankieren App;
  • advies over betalen, sparen en verzekeren.

De mobiele adviseurs hebben geen geld of andere waarden bij zich.

Rabo Geld Express

Rabo Geld Express is een service die ervoor zorgt dat u contant geld thuis bezorgd krijgt. Deze service is bedoeld voor klanten die niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat. En natuurlijk voor klanten die zodanig beperkt zijn in hun mobiliteit dat ze niet in staat zijn onze geldautomaten te bereiken. Aan het gebruik van deze service zijn kosten verbonden.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met de mobiele adviseur of wilt u meer weten over Rabo Geld Express? Bel dan tijdens kantooruren met Rabobank Amersfoort Eemland via (033) 330 53 00.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven