Start met Zakgeld! Open een Rabo JongerenRekening

Start met Zakgeld! Open een Rabo JongerenRekening

ACTIE VERLENGD T/M 30 JUNI 2020

Op 21 oktober 2019 gaat bij Rabobank Amersfoort Eemland de Rabo Zakgeldactie van start. Open je tijdens de actieperiode van 21-10-2019 tot en met 31-12-2019 een Rabo JongerenRekening dan stort Rabobank Amersfoort Eemland drie maanden lang elke week € 2,- op je rekening.

Zo dragen we ons steentje bij aan het leggen van een basis voor financiële zelfredzaamheid op de lange termijn. Want, zoals het NIBUD het formuleert: door zelf over zakgeld te mogen beslissen, leren kinderen de waarde van geld kennen. Dat is belangrijk voor later, want zeker dan moeten ze hun wensen kunnen afstemmen op hun portemonnee. Het ‘zakgeldbedrag’ van € 2,- per week is gebaseerd op de Nibud-richtlijnen.

Ook starten met zakgeld?

Open dan snel een Rabo JongerenRekening via de website. Dat kan makkelijk en kosteloos online. Hier vind je ook onze voorwaarden. Belangrijk! Heb je de rekening online geopend? Laat ons dit dan weten door een e-mail te sturen naar dagelijksebankzaken.amersfoorteemland@rabobank.nl o.v.v. 'zakgeldactie'. En dan zorgen wij voor het storten van het zakgeld. Je kunt natuurlijk ook langsgaan op één van onze kantoren om een rekening te openen.

Amersfoort, 21-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn