Succesvol starten als ondernemer? Kom 16 mei naar het Startersevent

Succesvol starten als ondernemer?

Ben je net gestart met je eigen bedrijf of denk je eraan om een eigen bedrijf te starten? Kom dan naar het regio Amersfoort Startersevenement op woensdag 16 mei. Je krijgt antwoord op je vragen en ontmoet andere ondernemers en partijen die je nodig hebt voor een succesvolle start. Je gaat met een schat aan informatie én inspiratie naar huis.

Stel je eigen programma samen

Tijdens de avond kun je zelf kiezen welke workshops je volgt. Ze zijn voor zowel de reeds gestarte ondernemer, als voor de oriënterende starter interessant. Onderwerpen zijn: online promotie, ondernemingsplan schrijven, risicomanagement en belastingen. Daarnaast kun je deelnemen aan een ‘MasterMind-sessie’. Doel van deze sessie is, onder begeleiding van een ondernemerscoach, sparren met andere ondernemers. 

Meer informatie over de workshops? Kijk dan op de aanmeldsite van starten.nl

Locatie

We ontmoeten je graag woensdag 16 mei bij Rabobank Amersfoort Eemland, Computerweg 12L in Amersfoort. De inloop is vanaf 18.30 uur en het plenaire programma start om 19.00 uur. Het startersevenement wordt afgesloten met een netwerkcafé, waar je onder het genot van een hapje en een drankje antwoord krijgt op je vragen van de aanwezige specialisten en waar je andere ondernemers ontmoet. 

Aan het startersevenement zijn geen kosten verbonden.

Organisatie

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Interpolis, Starten.nl, De Unieke Ondernemer en Rabobank Amersfoort Eemland.

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw nieuwe onderneming niet missen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op de website van starten.nl.

Meld je aan op Starten.nl

Amersfoort, 10-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn