Verbouwing kantoor Soest, Kerkplein 9

Verbouwing kantoor Soest

We willen als Rabobank onze dienstverlening verder verbeteren en afstemmen op de wensen van de klant. De inrichting van het kantoor in Soest wordt aangepast. Het kantoor wordt kleiner en opgefrist.

Rabobank blijft open tijdens de verbouwing

Vanaf januari wordt het kantoor verbouwd. In het pand aan het Kerkplein 9 worden op de verdiepingen appartementen gebouwd. Rabobank blijft open tijdens de verbouwing en komt daarna terug op de begane grond in het vernieuwde pand.

Tijdelijke huisvesting vanaf 8 januari 2019 op dezelfde plek

De verbouwing start 7 januari 2019. Die dag is het kantoor gesloten om te verhuizen. Vanaf 8 januari wordt de dienstverlening voortgezet vanuit een tijdelijke huisvesting op de parkeerplaats voor het huidige kantoor. U kunt hier terecht voor advies over bankzaken zoals u gewend bent. Tot de start van de verbouwing ontvangen we u graag in ons huidige kantoor.

Geldautomaat, geldstortautomaat en sealbagautomaat vanaf 9 januari beschikbaar

Door de verhuizing zijn de geldapparaten op 7 en 8 januari niet beschikbaar. Vanaf 9 januari vindt u bij de tijdelijke huisvesting ook:

  • automaat voor het opnemen van geld;
  • automaat voor het storten van munten en biljetten;
  • automaat voor het storten van sealbags.

Wat verandert er voor u?

  • U kunt vanaf 7 januari niet meer binnen in het pand geld opnemen. De zogenaamde ‘geholpen zelfbediening’ vervalt hierdoor.
  • De ruimte voor het storten van munten en biljetten is vanaf 9 januari geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur.
  • Voor het afhalen van bestelde muntrollen en grote bedragen kunt u terecht bij Rabobank in Amersfoort, Utrechtseweg 31. Dit kantoor is open op maandag van 13.00 tot 17.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur.

We verwachten medio mei het vernieuwde kantoor te openen.

Amersfoort, 2-1-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn