Verschijning Rabo &Co ledenmagazine

Rabo &Co

Leden van onze bank hebben ons nieuwe Rabo &Co ledenmagazine thuis ontvangen. Hier op onze site leest u Rabo &Co digitaal. Het productie- en distributieproces was al in gang gezet op het moment dat de crisis in volle omvang uitbrak. Hierdoor kan het zijn dat de inhoud niet meer helemaal aansluit bij de actualiteit. Zo kunnen een aantal activiteiten niet doorgaan en sommige ledenaanbiedingen zullen helaas niet meer geldig zijn.

Blader online door de nieuwste Rabo &Co

Activiteiten

Bij de verschillende activiteiten en aanbiedingen wordt een link naar de sites genoemd. Via deze websites kunt u de laatste updates volgen. Zo is de start van de Rabo ClubSupport campagne uitgesteld tot na de zomer. Voor deze campagne en andere activiteiten vanuit Rabobank Amersfoort Eemland tussentijd vragen we u onze website te volgen.

Ledenaanbiedingen

Het is helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Rabo &Co platform

Op onze website hebben we ook een Rabo &Co pagina ingericht. Daar draait het om de bijzondere verhalen van mensen die de handen ineen slaan om samen te gaan helpen waar het nu het hardst nodig is.

Bekijk het nieuwe Rabo &Co platform

Amersfoort, 1-4-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn