Inloopspreekuren wonen

Rabobank Amersfoort Eemland wil graag dichtbij haar klanten zijn. Dat kan in een kantoor van de bank, maar ook op andere plaatsen. Onder andere in het kantoor van Woonvast Makelaars en bij Van der Waaij makelaars & rentmeesters.

Als potentiële koper krijgt u daar alle informatie in één keer. U kunt zich eerst oriënteren op de woning van uw dromen om vervolgens op dezelfde locatie direct een oriëntatiegesprek te voeren over de mogelijkheden van een hypotheek.

Elke vrijdag zijn onze financieel adviseurs aanwezig voor afspraken of om uw vragen over wonen en hypotheken te beantwoorden. Neem voor een afspraak contact op via (033) 330 53 00 of stuur een e-mail naar info.amersfoorteemland@rabobank.nl

Tijden inloopspreekuur

Vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur Amersfoort, Stadsring 139 Woonvast Makelaars
Vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur Eemnes, Wakerendijk 178A Van der Waaij makelaars & rentmeesters

Eerste berekening leenbedrag

Tijdens het spreekuur kunt u zonder afspraak binnenlopen, ook als u geen klant bent van de Rabobank. In een persoonlijk gesprek beantwoorden onze financieel adviseurs uw vragen over bijvoorbeeld een hypotheek. Ook kunt u een eerste berekening laten maken voor hoeveel u kunt lenen. U hoeft daarvoor alleen uw salarisstrook mee te nemen.

Tip: bereken uw maximale hypotheek online