Wie wordt de Leusdense ondernemer van 2017? Aan u de keus!

Breng uw stem uit

Kent u een Leusdens bedrijf of organisatie, die zich op een bijzondere wijze onderscheidt? Die binnen de regio Amersfoort recent iets bijzonders of innovatiefs heeft gedaan of nog doet. Zo ja, laat het weten, want mogelijk komt het bedrijf of organisatie (profit of non-profit) in aanmerking voor de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden. Aanmelden van een bedrijf of organisatie is mogelijk van 1 juni tot 4 september 2017. Ondernemers of organisaties kunnen ook zichzelf aanmelden. 

Vakjury

Een onafhankelijk bestuur van Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers beoordeelt de inzendingen en draagt minimaal drie genomineerden voor. Deze vakjury bestaat uit Ton Voortman (voorzitter), Tim de Bondt, Albert Dragt, Yvette van der Willik en Nils Zelle.

Nadere informatie

Van 1 oktober tot 23 oktober 2017 kan iedereen stemmen op de genomineerde kandidaten. De winnaar met de meeste stemmen ontvangt een geldbedrag van € 5.000,- dat door Rabobank Amersfoort Eemland ter beschikking wordt gesteld. Daarnaast biedt de Rabobank een masterclass, clinic of workshop aan, die de betreffende ondernemer of het bestuur in staat stelt zichzelf verder te ontwikkelen. Bekijk voor nadere informatie de beoordelingscriteria, het reglement en het aanmeldformulier.

Beoordelingscriteria

Reglement

Aanmeldformulier

Amersfoort, 8-6-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn