Wie wordt de Leusdense ondernemer van 2019? Aan u de keus!

Stimuleringsprijs voor ondernemend Leusden

Kent u een Leusdens bedrijf of organisatie, die zich op een bijzondere wijze onderscheidt? Die binnen de regio Amersfoort recent iets bijzonders of innovatiefs heeft gedaan of nog doet. Zo ja, laat het weten, want mogelijk komt het bedrijf of organisatie (profit of non-profit) in aanmerking voor de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden. Aanmelden van een bedrijf of organisatie is mogelijk tot 29 juli 2019. Ondernemers of organisaties kunnen ook zichzelf aanmelden.

Vakjury

Een onafhankelijk bestuur van Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers beoordeelt de inzendingen en draagt minimaal drie genomineerden voor. Deze vakjury bestaat uit Ton Voortman (voorzitter), Tim de Bondt, Patrick Kiel, Yvette van der Willik en Nils Zelle.

Nadere informatie

Van 16 september tot 14 oktober 2019 kan iedereen online stemmen op de genomineerde kandidaten. De prijsuitreiking vindt 29 oktober plaats tijdens het Ondernemerscongres Leusden. Bezoekers van dat event kunnen ook nog stemmen. De winnaar met de meeste stemmen ontvangt een geldbedrag van € 2.500,- dat door Rabobank Amersfoort Eemland ter beschikking wordt gesteld. Daarnaast biedt de Rabobank aan alle genomineerden een masterclass, clinic of workshop aan, die de betreffende ondernemer of het bestuur in staat stelt zichzelf verder te ontwikkelen. Bekijk voor nadere informatie de beoordelingscriteria, het reglement en het aanmeldformulier.

Amersfoort, 28-6-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn