Wie wordt de winnaar van de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden? Aan u de keus.

Winnaars stimuleringsprijs 2017

De inzendingen voor de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden zijn binnen. Het bestuur van de Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers heeft een keuze gemaakt uit de inzendingen en heeft drie kandidaten geselecteerd voor de Stimuleringsprijs. Deze voldoen naar het oordeel van het bestuur aan de selectiecriteria: innovatief, onderscheidend en maatschappelijk relevant. Ze hebben alle drie een zekere voorbeeldfunctie voor andere bedrijven en organisaties. De Stimuleringsprijs wordt beschikbaar gesteld door Rabobank Amersfoort Eemland. Tevens wordt door Rabobank Amersfoort Eemland aan de winnaar een masterclass, clinic of workshop aangeboden, die de betreffende ondernemer of het bestuur in staat stelt zichzelf verder te ontwikkelen.

De genomineerden

De keus is nu aan u! Breng uw stem uit op één van de genomineerden:

  • Metaalwarenfabriek Umefa;
  • Dierenkliniek Leusden;
  • IJShoeve Ruitenbeek

Lees het juryrapport van de Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers

Verkiezing

Van 1 oktober tot 29 oktober kunt u stemmen.
U mag slechts één keer uw stem uitbrengen op één van de genomineerden. Wanneer u meerdere keren stemt, worden de overige stemmen niet meegeteld in de totale telling.

Breng uw stem uit via de website van Borst & Partners

Bekendmaking van de winnaar

De officiële bekendmaking van de prijswinnaar en de uitreiking van de Stimuleringsprijs voor Ondernemers vindt plaats tijdens de Herfstmanoeuvres van 30 oktober, een netwerkborrel voor ondernemend Leusden.

Amersfoort, 1-10-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn