Aftermovie Drive Thru 'support your locals'

Drive Thru Rabobank Amerstreek

Het is zaterdag 23 mei 09.55 uur....de eerste bezoeker van de Drive Thru rijdt het parkeerterrein al op. Gelukkig staat iedereen al klaar om alle bezoekers te ontvangen. Het terrein is voor twee dagen omgetoverd tot een mini-ride door een, bijna Eftelingachtige, omgeving met een levensgrote koe, vogel, kabouters en foodtrucks

De heerlijke versboxen van Boerschappen/Home Made Chefs staan te popelen om opgehaald te worden. De medewerkers van Rabobank Amerstreek en Taste & More hebben er zin in vandaag! Ongeveer 300 asperge- en versboxen vinden deze dagen hun weg naar de consument, uiteraard geheel op een corona-proof wijze.

De pers is aanwezig en neemt een interview af bij Peter Verschuren van De Aspergeschuur uit Raamsdonk, één van de leveranciers van de lokale producten. Hij geeft aan blij te zijn met deze actie, die hem veel meer oplevert dan de veiling waar zijn asperges normaliter naar toe zouden gaan. En daar doen we het uiteindelijk voor....onze lokale boeren een handje helpen in deze lastige tijd.

Heb je onze actie gemist, maar wel nieuwsgierig naar de foto's? Je kunt ze via onderstaande link bekijken.

Bekijk hier de foto's

Er is ook een leuke aftermovie gemaakt van de Drive Thru. Neem eens een kijkje

Bekijk hier de aftermovie

Oosterhout, 2-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn