Extra services en mobiele adviseurs

Bankieren anno 2019 is vooral bankieren op de manier hoe ú dat wilt. Fysiek en online, op vakantie of bij u aan de keukentafel: u maakt zelf de keuze hoe en waar u uw bankzaken regelt. Zo is er bijvoorbeeld de Rabo Bankieren App, het online Rabobank Internetbankieren of kom gerust langs op een van onze locaties in Oosterhout.

Ook aan onze oudere klanten en/of klanten met een beperking wordt gedacht. Speciaal voor hen bieden we een aantal extra services aan.

Rabo Geld Express

Met de Rabo Geld Express kunnen onze klanten contant geld thuis laten bezorgen. Voor onze klanten uit Raamsdonksveer en Made is dat in 2019, wegens de sluiting van kantoren, kosteloos. Heeft u vragen over de Rabo Geld Express, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0162) 58 81 00.

Volmacht

Ook kunt u een volmacht verlenen aan een derde, bijvoorbeeld aan een gezins- of familielid die de geldzaken beheert.

Klik hier voor meer informatie over het verlenen van een volmacht

Hulpmiddelen

Kunt u extra hulp gebruiken zodat u langer zelfstandig of samen met iemand anders uw bankzaken kunt regelen? Wij bieden verschillende hulpmiddelen aan, zoals de Rabo Scanner Grip of de brochure stap voor stap bankieren.

Klik hier voor meer informatie over alle mogelijkheden

Mobiele adviseurs

Ondanks dat er minder kantoren zijn, blijven we dichtbij. Zelfs nog dichterbij dan op de bank, met onze mobiele adviseurs. Zij komen naar u toe voor bijvoorbeeld het opstellen van een volmacht, om te helpen bij het internetbankieren of om zaken te regelen wanneer een dierbare is overleden. Zo regelt u samen aan uw eigen keukentafel uw bankzaken. Bel (0162) 58 81 00 voor het maken van een afspraak.

Klik hier voor meer informatie over onze huidige openingstijden, vestigingen en automaten

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven