Hypotheekgesprek vanuit huis

Hypotheekgesprek vanuit huis

Het coronavirus kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen. Misschien sta je net op het punt om een nieuw huis te kopen, maar twijfel je of dat in jouw situatie handig is. Of je hebt een vraag over je huidige hypotheek. Het is niet nodig om met vragen te blijven zitten, wij zijn er voor je!

Voor een hypotheekgesprek hoef je de deur niet uit. Onze adviseurs staan voor je klaar voor een gesprek via video of telefoon. Zo beperken we het fysieke contact en creëren we een veilige omgeving voor onze klanten en medewerkers in tijden van het Coronavirus.

Een online videogesprek is eenvoudig en veilig. Je voert het gesprek via jouw computer, laptop, tablet of smartphone. Waar en wanneer het je uitkomt. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een afspraak op ons kantoor. Voordeel: je bespaart reistijd, zit in je eigen omgeving en je voert het gesprek met onze vertrouwde adviseurs.

Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor een telefoongesprek.
Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op rabobank.nl/particulieren/hypotheek/afspraak-maken. Je kunt ons ook bereiken via 0162-588 100.

Tip: via Online Bankieren en de Rabo App kun je zelf veel regelen en chatten met een van onze medewerkers.

Oosterhout, 22-4-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn