Organisatie

Organisatie

Rabobank Amerstreek wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Juultje van der Wijk is directeur coöperatieve Rabobank, leefgebied Amerstreek. Juultje is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Paul Groen

Juultje van der Wijk

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Marion van Kuijk Udo Waltman Nicole van den Hout

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Amerstreek denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 30 leden. Zij praten namens de 18.500 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de Amerstreek.

Onze ledenraad bestaat uit

Nelleke Arendse Ingrid Berende Miranda van Bragt Rob van den Broek Michiel Broek Nick Buijks Jack Dikmans Lex van den Elshout Merel van Ginkel Rozemarijn van Gorp Xander de Graaff Johan Halters Gerard van den Heijkant Janine Keller Kees Wilms van Kersbergen Peter van der Kraan Gerard van Leeuwen David van Leijsen Berry Loonen Eva Noort Youri van der Poel Kenneth Rozendaal Roland Rutten Diederik van der Vaart Karine Verbunt Carlijne Verhoef Anja van Vugt Anke Wismans

Lid worden van de ledenraad