Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Rabobank gelooft in de kracht van clubs. Daarom investeren we met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale clubs en verenigingen.

De stemmen zijn geteld!

Dit jaar hebben 368 verenigingen en stichtingen deelgenomen aan Rabo ClubSupport, er is ruim 25.000 keer gestemd door de leden van de bank én er is dit jaar € 150.000 te verdelen. Dat betekent dat elke stem bijna € 6,- waard is!

Bekendmaking uitslag op 10 november

Ondanks de beperkingen om elkaar te ontmoeten en de cheques persoonlijk te overhandigen willen we van de bekendmaking van de uitslag graag iets feestelijks maken! Alle vertegenwoordigers van de clubs en verenigingen zijn uitgenodigd om op dinsdagavond 10 november de online live-uitzending vanuit Theater de Bussel bij te wonen. Tijdens deze uitzending maken we de top 3 per gemeente bekend, afgewisseld met filmpjes van clubs en leuke intermezzo’s door niemand minder dan volksvermaker Andy Marcelissen. Vervolgens zullen we alle 368 clubs in beeld brengen en het verdiende bedrag bekend maken. Heb je geen zin om achter je laptop te zitten? Dan kun je de uitzending ook volgen via de lokale omroepen. De bekendmaking is live te bekijken op Omroep Drimmelen. De ORTS zendt de bekendmaking op donderdagavond 12 november uit voor iedereen die niet live kan kijken.

Cheque in de brievenbus

Op 11 november ontvangen alle clubs de symbolische cheque in hun brievenbus met hierop het bedrag dat de club ontvangt. Vanaf deze datum is de uitslag ook terug te vinden op: www.rabo-clubsupport.nl. Het bedrag wordt eind november overgemaakt.

Bekijk de uitslag hier

29-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn