Rabo MKB Collegetour 2019

Rabo MKB Collegetour 2019

Is er weinig tijd voor reflectie en inspiratie. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen gaan echter snel en het is van belang om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden die dit biedt. Om je hierbij te ondersteunen, bieden wij in samenwerking met de Rabo Ondernemers Academie de MKB Collegetour aan, een programma ontwikkeld door de Coöperatie Fabriek. Je krijgt praktische handvaten, na iedere bijeenkomst ga je geïnspireerd naar huis en je bouwt een nieuw netwerk op.

Aanpak

In vijf bijeenkomsten van drie uur nemen wij je mee in verschillende thema's:

  • Innoveer Uzelf: in 6 stappen
  • Strategisch Management, BAM Model
  • Hoe staan we er financieel voor?
  • Human Resources Management
  • Data Driven Business

De bijeenkomsten zijn onder leiding van boeiende docenten en samen met gemiddeld 30 andere ondernemers uit de regio. Na afloop is er voldoende tijd om na te praten over de zaken die voorbij zijn gekomen en te netwerken.

Praktische informatie

De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagavond 9 oktober, 30 oktober, 6 november, 27 november en 11 december. Je wordt tussen 18.30 uur en 19.00 uur verwacht en het programma eindigt rond 22.00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in het Adviescentrum van Rabobank Amerstreek (Distributieweg 15, Oosterhout). Er wordt gevraagd om een eigen bijdrage van €150,- per persoon vrij van BTW voor het bijwonen van de vijf bijeenkomsten. Voor vragen en aanmelden, kun je contact opnemen met het telefoonnummer (0162) 58 81 00.

Oosterhout, 18-7-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn