Rabobank Amerstreek partner in de ZaakVooruit

Rabobank Amerstreek partner in de ZaakVooruit

Ondernemers zitten vaak boordevol plannen. Maar het ontbreekt aan tijd of specifieke kennis om hiermee aan de slag te gaan. Daardoor blijven goede ideeën op de plank liggen. En dat is jammer. Daar speelt de ZaakVooruit op in.

Partners

Zes bedrijven, zelf actief in de regio, slaan de handen ineen met doel ondernemers een versnelling te geven met hun bedrijf. Onder de stichting De ZaakVooruit bieden deze partners ondernemers een netwerk en een klankbord op het terrein van innovatie, financiën, hrm, subsidies, accountancy, juridische zaken en marketingcommunicatie.

Kennis en netwerk

Rabobank Amerstreek is een van de partners in de ZaakVooruit. Bij Rabobank geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom gaat het bij ons niet alleen om geld, maar delen we ook graag onze kennis en ons netwerk. Met onze deelname aan de ZaakVooruit brengen we, samen met onze partners, ondernemers bij elkaar. Vanuit onze coöperatieve mentaliteit zoeken we naar oplossingen waarvan iedereen beter wordt. Zodat ondernemers duurzaam kunnen groeien.

Deelnemen

Elke ondernemer actief in de Amerstreek kan zijn of haar plan aanmelden via zaakvooruit.nl. Tweemaal per jaar wordt er een ZaakVooruitDag georganiseerd. De eerste dag staat gepland op 11 mei 2020. Tijdens deze dag werk je samen met de verschillende partners aan je businessplan. Deelname voor de geselecteerde bedrijven is kosteloos.

Meer informatie en aanmelden

15-1-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn