ZaakVooruitDag op 11 mei uitgesteld

Rabobank Amerstreek partner in de ZaakVooruit

Vanwege de landelijke maatregelen om het coronavirus in te dammen heeft Stichting Zaak Vooruit besloten om de eerste ZaakVooruitDag op 11 mei uit te stellen.
Ons voornemen is om medio mei een nieuwe datum bekend te maken voor de eerste ZaakVooruitDag.

Het coronavirus heeft grote impact op het bedrijfsleven. Nu en straks moeten bedrijven alle zeilen bijzetten. DeZaakVooruit kan je daarbij helpen.

Rabobank Amerstreek partner in de ZaakVooruit

Ondernemers zitten vaak boordevol plannen. Maar het ontbreekt aan tijd of specifieke kennis om hiermee aan de slag te gaan. Daardoor blijven goede ideeën op de plank liggen. En dat is jammer. Daar speelt de ZaakVooruit op in.

Partners

Zes bedrijven, zelf actief in de regio, slaan de handen ineen met doel ondernemers een versnelling te geven met hun bedrijf. Onder de stichting De ZaakVooruit bieden deze partners ondernemers een netwerk en een klankbord op het terrein van innovatie, financiën, hrm, subsidies, accountancy, juridische zaken en marketingcommunicatie.

Kennis en netwerk

Rabobank Amerstreek is een van de partners in de ZaakVooruit. Bij Rabobank geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom gaat het bij ons niet alleen om geld, maar delen we ook graag onze kennis en ons netwerk. Met onze deelname aan de ZaakVooruit brengen we, samen met onze partners, ondernemers bij elkaar. Vanuit onze coöperatieve mentaliteit zoeken we naar oplossingen waarvan iedereen beter wordt. Zodat ondernemers duurzaam kunnen groeien.

Deelnemen

Elke ondernemer actief in de Amerstreek kan zijn of haar plan aanmelden via zaakvooruit.nl. Tijdens de ZaakVooruitDag werk je samen met de verschillende partners aan je businessplan. Deelname voor de geselecteerde bedrijven is kosteloos. Helaas komt de eerste ZaakVooruitDag op 11 mei 2020 te vervallen door het coronavirus. Ons voornemen is om medio mei een nieuwe datum bekend te maken. Vragen? Neem gerust contact op ons op via www.zaakvooruit.nl.

15-1-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn