Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

De reis naar jong ondernemerschap
Jonge ondernemers in de dop opgelet! Te weten komen of ondernemen iets voor jou is? Het werkboek ‘De reis naar jong ondernemerschap’ helpt je inzicht te krijgen. Via de link verkrijgbaar voor slechts €7,50. Engels exemplaar? Gebruik het opmerkingveld.
Bestel nu
Online Wegwijs: SeniorWeb
Wil jij (of je ouders) graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld met stap voor stap uitleg en hulp bij computerproblemen. Word nu lid en betaal de rest van 2021 slechts €17,-!
Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen