Sponsoring en donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving.

Rabo ClubSupport

De Rabobank draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe door een deel van de winst uit te keren aan verenigingen en stichtingen. Zij versterken de lokale samenleving en zijn van belang voor de leefbaarheid in onze regio. Jarenlang organiseerden we de Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Dit jaar heeft de Clubkas Campagne plaats gemaakt voor Rabo ClubSupport. Hierbij hebben onze leden invloed want zij bepalen hoe ons coöperatief dividend wordt verdeeld.

Wat betekent dit voor jou?

De periode waarin de nieuwe campagne gevoerd wordt, verschuift naar oktober. Hiermee vindt de campagne bij alle Rabobanken tegelijk plaats in de Week van de Coöperatie. Meer weten over de planning en de inschrijfmogelijkheden?

Rabobank Coöperatiefonds

Samen bereik je meer dan alleen. We geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Met het Coöperatiefonds, de Rabo Club Support en Verenigingsondersteuning versterkt de Rabobank de lokale samenleving.

Onze coöperatieve missie

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Coöperatief dividend

Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. En we kiezen ervoor om jaarlijks een deel van onze winst te investeren in de maatschappij. Onze leden bepalen waar dit ‘coöperatief dividend’ naartoe gaat. Grotendeels gaat het om lokale maatschappelijke projecten. Ook hebben we een breed programma om verenigingen te ondersteunen. Niet alleen omdat we sport en kunst belangrijk vinden. Maar vooral omdat die verenigingen zo’n belangrijke verbindende rol hebben.

Onze missie ‘growing a better world together’ begint dus heel dicht bij huis. En wordt mogelijk gemaakt door onze leden en klanten. Dat geeft ons een enorme motivatie om te blijven zoeken naar oplossingen waar iedereen beter van wordt.

Wellicht komt jouw project of initiatief in aanmerking voor een stukje coöperatief dividend van Rabobank Amerstreek. We zien jouw aanvraag met belangstelling tegemoet. Lees onze voorwaarden voordat je een aanvraag indient voor ons Coöperatiefonds.

Coöperatiefonds

Rabobank Amerstreek steunt graag projecten die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Dit doen we met ons Coöperatiefonds.
Je kunt bij ons terecht met uw vragen over het Coöperatiefonds.

Aanvraagformulier

Voorwaarden Coöperatiefonds

Sponsoring

Rabobank Amerstreek heeft een beperkt aantal sponsorovereenkomsten met partijen (golf en hockey) en evenementen. Wij nemen geen incidentele, reguliere sponsoraanvragen meer in behandeling. In plaats hiervan hebben wij Rabo ClubSupport en het Coöperatiefonds. Meer informatie hierover lees je hierboven.

Vragen?

Zijn je vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact op met afdeling Marketing & Communicatie.

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur