Sponsoring en donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving.

Clubkas Campagne

In de Amerstreek bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Voor deze clubs doet Rabobank graag iets extra’s. De leden van Rabobank Amerstreek kunnen tijdens de Clubkas Campagne hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Dat is ledeninvloed in de meest zuivere vorm!

Aanmelden
Via de onderstaande link kunt u uw club aanmelden. Op de aanmeldpagina leest u ook meer over de criteria, voorwaarden en meest gestelde vragen. Inschrijven is mogelijk tot en met 1 maart 2018. Houd u rekening dat uw club voor de deadline is aangemeld. Inschrijven na de deadline is niet mogelijk.

Stemmen
Tijdens de stemperiode van 4 april t/m 16 april 2018 beslissen onze leden hoe het totaalbedrag wordt verdeeld. Ieder lid van Rabobank Amerstreek ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde club mogen uitbrengen.

Lidmaatschap
Klanten die nog geen lid zijn, kunnen tot 1 februari 2018 lid worden om te kunnen stemmen. Kijk voor het lidmaatschap op rabobank.nl/amerstreek onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap'.
Aanmelden Clubkas Campagne 2018

Bekijk hier de volledige uitslag van 2017

Rabobank Stroomversnellingsfonds

Een mooi project maar niet de middelen? Het Rabobank Stroomversnellingsfonds helpt om nieuwe ideeën waar te maken. Een voorwaarde is dat het idee de lokale samenleving versterkt op het gebied van welzijn, cultuur of gezondheid. Rabobank Amerstreek stelt jaarlijks €120.000,- beschikbaar. Driemaal per jaar worden de aanvragen in behandeling genomen door de toetsingscommissie bestaande uit ledenraadsleden.

Toetsingsrondes
Let er op dat u uw aanvraag tijdig indient. Komt uw aanvraag na de aangegeven deadline bij ons binnen, dan behandelen we de aanvraag automatisch in de volgende toetsingsronde.

Toetsingsronde 1: maart 
Toetsingsronde 2: juni 
Toetsingsronde 3: oktober

Wij raden u aan om de criteria van het Stroomversnellingsfonds door te lezen voordat u de aanvraag instuurt. Klik hieronder voor het aanvraagformulier.

Meer informatie over criteria en voorwaarden

Sponsoring

Rabobank Amerstreek heeft een beperkt aantal sponsorovereenkomsten met partijen (golf en hockey) en evenementen. Wij nemen geen incidentele, reguliere sponsoraanvragen meer in behandeling. In plaats hiervan voeren wij de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Clubkas Campagne leest u hierboven.

Vragen?

Zijn uw vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact op met afdeling Marketing & Communicatie.

Stuur een mail

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven