Sponsoring en donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving.

Rabo ClubSupport

De Rabobank draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe door een deel van de winst uit te keren aan verenigingen en stichtingen. Zij versterken de lokale samenleving en zijn van belang voor de leefbaarheid in onze regio. Jarenlang organiseerden we de Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Dit jaar heeft de Clubkas Campagne plaats gemaakt voor Rabo ClubSupport. Hierbij hebben onze leden invloed want zij bepalen hoe ons coöperatief dividend wordt verdeeld.

Wat betekent dit voor jou?

De periode waarin de nieuwe campagne gevoerd wordt, verschuift naar oktober. Hiermee vindt de campagne bij alle Rabobanken tegelijk plaats in de Week van de Coörperatie. Meer weten over de planning en de inschrijfmogelijkheden?

Rabobank Stroomversnellingsfonds

Een mooi project maar niet de middelen? Het Rabobank Stroomversnellingsfonds helpt om nieuwe ideeën waar te maken. Een voorwaarde is dat het idee de lokale samenleving versterkt op het gebied van welzijn, cultuur of gezondheid. Rabobank Amerstreek stelt jaarlijks €120.000,- beschikbaar. Driemaal per jaar worden de aanvragen in behandeling genomen door de toetsingscommissie bestaande uit ledenraadsleden.

Toetsingsrondes
Let er op dat u uw aanvraag tijdig indient. Komt uw aanvraag na de aangegeven deadline bij ons binnen, dan behandelen we de aanvraag automatisch in de volgende toetsingsronde.

Toetsingsronde 1: maart (deadline indienen aanvraag: 1 maart)

Toetsingsronde 2: juni (deadline indienen aanvraag: 1 juni)

Toetsingsronde 3: oktober (deadline indienen aanvraag: 1 oktober)

Wij raden u aan om de criteria van het Stroomversnellingsfonds door te lezen voordat u de aanvraag instuurt. Klik hieronder voor het aanvraagformulier.

Meer informatie over criteria en voorwaarden

Sponsoring

Rabobank Amerstreek heeft een beperkt aantal sponsorovereenkomsten met partijen (golf en hockey) en evenementen. Wij nemen geen incidentele, reguliere sponsoraanvragen meer in behandeling. In plaats hiervan hebben wij Rabo ClubSupport en het Stroomversnellingsfonds. Meer informatie hierover leest u hierboven.

Vragen?

Zijn uw vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact op met afdeling Marketing & Communicatie.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven