Sponsoring en donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving.

Clubkas Campagne

In de Amerstreek bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Voor deze clubs doet Rabobank graag iets extra’s. De leden van Rabobank Amerstreek kunnen tijdens de Clubkas Campagne hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Dat is ledeninvloed in de meest zuivere vorm!

Uitslag 2018 is bekend!
In totaal hebben 358 clubs dit jaar deelgenomen aan de Clubkas Campagne. Ruim een derde van onze leden heeft gestemd, oftewel 5.643 leden hebben maar liefst 28.215 stemmen verdeeld over de clubs. Dit jaar was er €75.000,- te verdelen. Hiermee komt de waarde per stem uit op €2,66.

Benieuwd wat iedereen heeft gekregen?

Bekijk hier de totale uitslag

Rabobank Stroomversnellingsfonds

Een mooi project maar niet de middelen? Het Rabobank Stroomversnellingsfonds helpt om nieuwe ideeën waar te maken. Een voorwaarde is dat het idee de lokale samenleving versterkt op het gebied van welzijn, cultuur of gezondheid. Rabobank Amerstreek stelt jaarlijks €120.000,- beschikbaar. Driemaal per jaar worden de aanvragen in behandeling genomen door de toetsingscommissie bestaande uit ledenraadsleden.

Toetsingsrondes
Let er op dat u uw aanvraag tijdig indient. Komt uw aanvraag na de aangegeven deadline bij ons binnen, dan behandelen we de aanvraag automatisch in de volgende toetsingsronde.

Toetsingsronde 1: maart 
Toetsingsronde 2: juni 
Toetsingsronde 3: oktober

Wij raden u aan om de criteria van het Stroomversnellingsfonds door te lezen voordat u de aanvraag instuurt. Klik hieronder voor het aanvraagformulier.

Meer informatie over criteria en voorwaarden

Sponsoring

Rabobank Amerstreek heeft een beperkt aantal sponsorovereenkomsten met partijen (golf en hockey) en evenementen. Wij nemen geen incidentele, reguliere sponsoraanvragen meer in behandeling. In plaats hiervan voeren wij de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Clubkas Campagne leest u hierboven.

Vragen?

Zijn uw vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact op met afdeling Marketing & Communicatie.

Stuur een mail

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven