Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Amerstreek. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Amerstreek vertegenwoordigd de 18.500 leden uit de Amerstreek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Amerstreek. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

De Fruitmotor

Proef de lekkere smaken van Betuws fruit en help de wilde bijen! De coöperatieve Fruitmotor heeft een feestelijk pakket samengesteld speciaal voor leden van Rabobank. Je ontvangt 15% korting en met je aankoop help je de wilde bijen. De Fruitmotor legt bloemstroken aan voor wilde bijen in de boomgaard. Bestel het 'Fruitmotor Proefpakket Klein’ met daarin 5 flesjes: een Krenkelaar Appelcider, twee Appelsprankel, een Appelsprankel-Framboos en een Appelsprankel-Kers & Bes voor €19.90 (incl. korting en verzending).

Geldig: t/m 31 januari 2021

Twee gratis kennismakingstrainingen bij fit20 Oosterhout

Het jaar goed beginnen? En is de sportschool niks voor jou? Maak dan eens kennis met de wekelijkse gezondheidstraining bij fit20 in Oosterhout. De training duurt maar 20 minuten en is altijd op afspraak. Je wordt persoonlijk begeleid en je bent met maximaal drie mensen tegelijk in de trainingsruimte. Maak je afspraak via oosterhout@fit20.nl of kijk op fit20oosterhout.nl.

Waar: fit20 Oosterhout, Bouwlingplein 46

Geldig: tot en met 31 januari 2021

Lekker door de brievenbus

De geur en smaak van samenzijn, van gezelligheid of troost. Met de brievenbustaart stuur je meer dan alleen iets lekkers. Kies je voor de ambachtelijke appeltaart, gevuld met Betuwse appels, handgeschild door opa en oma? Of ga je voor een boterkoek? Als Rabobank-lid krijg je 10% korting op een brievenbustaart naar keuze. En ja, de taart past echt door de brievenbus.

Geldig: t/m 31 januari 2021

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven