Rabo ClubSupport 2020

Rabo ClubSupport 2020

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Daarom investeren wij met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale verenigingen en stichtingen. Jullie zijn als club erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen wij verenigingen en stichtingen ook sterker maken met onze kennis en ons netwerk.

Goed voor jouw club & je buurt

Met de bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben stichtingen en verenigingen de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma's voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden we onze kennis aan om van elkaar te leren.

Schrijf je club in!

Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit. En jouw club kan, als het voldoet aan de voorwaarden, ook meedoen! In totaal reikt Rabobank Amstel en Vecht 100.000 euro uit. Geef duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je club in. Gebruik hierbij de inschrijfcode die je op 31 augustus per mail van ons hebt ontvangen. De inschrijfperiode loopt van maandag 31 augustus tot woensdag 30 september. Geen code ontvangen? Vraag deze dan voor je club aan via communicatie.amstelenvecht@rabobank.nl.

Meld jouw club of vereniging hier aan!

Onze leden stemmen tussen 5 en 25 oktober

Met Rabo ClubSupport beslissen leden van de Rabobank mee via welke clubs een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving. Als je klant bent van de Rabobank betekent dat niet dat je ook automatisch lid bent. Nog geen lid? Regel het dan op tijd zodat je ook mee kunt stemmen met Rabo ClubSupport! Een lidmaatschap is gratis. Lid worden èn stemmen gaat gemakkelijk via Rabo App of via internetbankieren. Het resultaat van de uitgebrachte stemmen wordt medio november bekend gemaakt.

Ik word direct lid

3-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn