Resultaten Rabo ClubSupport

Resultaten Rabo ClubSupport

Rabobank Amstel en Vecht verdeeld € 100.000,00 onder stichtingen en verenigingen in de regio Via Rabo ClubSupport kunnen clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Dit jaar hebben zich landelijk meer dan 30.000 clubs opgegeven, dat zijn er bijna de helft meer dan in 2019. In het werkgebied van Rabobank Amstel en Vecht hebben 94 verenigingen zich aangemeld. Tot en met 25 oktober konden Rabobank-leden via de Rabo App stemmen op hun favoriete club of vereniging.

De resultaten zijn bekend de 94 verenigingen zijn verrast met een persoonlijke videoboodschap. Ook ontvangen de clubs een cheque met daarop de opbrengst voor hun club.

 “De enorme hoeveelheid aanmeldingen en stemmen wijst op een grote betrokkenheid van de inwoners van het werkgebied van onze bank, dat loopt van Amstelveen tot Muiderberg. Onze clubs en verenigingen hebben ons dit jaar meer nodig dan ooit tevoren. Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat wij als Rabobank samen met alle leden hen met onze kennis, ons netwerk en financiële middelen kunnen ondersteunen’’, aldus Ugur Pekdemir, directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht.

Benieuwd naar de uitslag? De top 5 is als volgt:

  • 1) City of Wesopa: 5.669 euro
  • 2) Stichting Fonds Amstelbad: 5.535 euro
  • 3) Schaatsvereniging de Amstelbocht: 3.872 euro
  • 4) Plusbus Weesp: 3.457 euro
  • 5) Stichting Hospice Zuider-Amstel: 2.800 euro

Wil je de volledige lijst bekijken of weten wat jouw vereniging heeft ontvangen?

Kijk dan hier

13-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn