Brian Hirman benoemd tot lid raad van commissarissen

Brian Hirman foto

De Ledenraad van Rabobank Amsterdam heeft Brian Hirman benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Hirman is aangetreden per 1 januari 2021.

De ledenraad vertegenwoordigt de meer dan 18.000 leden van Rabobank Amsterdam. Hirman is afkomstig uit Amsterdam, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de digitale marketingcommunicatie en ICT, waarvan ruim 23 jaar als ondernemer. Hij is medeoprichter van reclamebureau GUC Agency dat in 2019 verkocht is aan internationale bureaugroep Intracto Group, het bedrijf waar hij nu verantwoordelijk is voor overnames binnen de randstad. “Amsterdam is mijn stad. Ben er geboren, heb er een huis, mijn vrienden en mijn werk. Het coöperatieve hart en de lokale maatschappelijke agenda van Rabobank Amsterdam, draag ik een warm hart toe: een leefbare, duurzame en inclusieve stad, een innovatief en ondernemend klimaat, kortere voedselketens en kansengelijkheid in het onderwijs”, aldus Hirman.

De voorzitter van de raad van commissarissen Rabobank Amsterdam, Jan Haars is verheugd met de benoeming van Hirman: “Met de komst van Brian Hirman krijgen de RvC en Rabobank Amsterdam toegang tot zijn kennis van digitale marketing en merkenbeleid en tot zijn netwerk. Dat versterkt onze rol van coöperatieve bank van Amsterdam.”

Amsterdam, 7-1-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn