De Rabobank en THC Hurley verstevigen hun samenwerking

(Aankomende) sporttalenten

Op zondag 13 November tekenden THC Hurley voorzitter Huub Arendse en Gerbert Mos, Directeur Particulieren en Private Banking Rabobank Amsterdam een aanvullend sponsorcontract. Rabobank wordt naast shirtsponsor van de lijnteams ook shirtsponsor van alle jeugdteams.

Rabobank Amsterdam draagt op die manier bij aan het recreatief georiënteerde breedtehockey. Gerbert Mos, Directeur Particulieren en Private Banking Rabobank Amsterdam: “De Rabobank draagt sport een warm hart toe. Wij vinden het belangrijk om in Amsterdam de ontwikkeling, het behoud en de toegankelijkheid van sport te stimuleren. Dit bepaalt voor een belangrijk deel de leefbaarheid en de aantrekkelijkheid van Amsterdam als vestigingsplaats. Daarom zijn wij trotse hoofdsponsor van THC Hurley.”

Verbinden

Huub Arendse Bestuursvoorzitter THC Hurley: “We zijn enorm trots en blij dat Rabobank Amsterdam ons extra wil ondersteunen. We zien het als een teken van vertrouwen en een vorm van waardering voor onze goede samenwerking. Verbinden, een van de hoofdthema's van Rabobank Amsterdam, sluit naadloos aan op waar wij mee bezig zijn. THC Hurley is een sportieve ontmoetingsplaats voor zowel jong en oud in Amsterdam. Met 2500 leden en een top accommodatie op de mooiste plek in het Amsterdamse bos biedt THC Hurley een toonaangevend platform voor het laten zien en laten beleven van een merk.”

Lees meer over THC Hurley op:

www.hurley.nl

Amsterdam, 21-11-2016

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail