Uw lidmaatschap

Coöperatie

De Rabobank is ruim 110 jaar een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Al bijna 2 miljoen! Onze leden vervullen een belangrijke rol: ze denken en beslissen met ons mee. Zo hebben we een aandeel in elkaar. Als klant kun je ook lid worden van Rabobank Amsterdam. De voordelen van het lidmaatschap:

  • Meedenken met jouw bank
  • Drie keer per jaar ledenmagazine Rabo&Co
  • Aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 19.000 leden uit regio Amsterdam. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

ClubSupport

Met Rabo ClubSupport beslissen alle leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving. Rabobank Amsterdam heeft in 2019 hiervoor €100.000,- beschikbaar gesteld. Ook in 2020 kunnen leden van Rabobank Amsterdam hun stem uitbrengen en hiermee €100.000,- coöperatief dividend verdelen over deelnemende clubs tijdens de ClubSupport Campagne. 

Kijk hier voor meer informatie

Ledenmagazine

Als lid ontvang je drie keer per jaar kosteloos ons ledenmagazine Rabo &Co. De Rabo &Co bestaat uit lokaal, regionaal én landelijk nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen en interviews met lokale ondernemers. Daarnaast vind je in de Rabo &Co speciale lokale en landelijke ledenaanbiedingen, exclusief voor onze leden. Meer weten over de maatschappelijke initiatieven in Amsterdam die wij steunen?

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Kijk dan ook op het online platform van Rabo &Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven