Werken bij Rabobank Amsterdam

Samenwerken is de kracht van Rabobank Amsterdam. Dit doen we met onze klanten én onze collega's. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe talenten, zoals adviseurs Particulieren. Ook voor een stage of traineeship kun je bij ons terecht.

Bekijk alle vacatures van Rabobank Amsterdam

Team Regionaal Recruitment

Het Rabobank Regionaal Recruitmentteam Noord-Holland werkt voor negen lokale banken. Dit gespecialiseerde team werft kandidaten en draagt hen voor aan de bank. Elke lokale bank heeft één vast contactpersoon.

Werkwijze

Team Regionaal Recruitment: 

  • ontvangt alle cv’s en maakt een eerste selectie
  • nodigt kandidaten uit voor een gesprek
  • stelt geschikte kandidaten voor aan de lokale bank

De HR-afdeling en afdelingsmanager van de lokale bank kiezen de kandidaten met wie zij kennis willen maken. De bank voert zelf sollicitatiegesprekken en kiest de best passende kandidaat.

Contact met onze recruiter

Caroline van der Schans

Caroline van der Schans is de recruiter voor Rabobank Amsterdam.  Zij is bereikbaar op (06) 12 11 80 64, via e-mail of via LinkedIn.

Stuur een e-mail

Contact opnemen via LinkedIn

Onze adviseurs aan het woord

Onze adviseurs Particulieren vertellen over hun achtergrond en ervaringen. Maak kennis en ontdek hoe zij het verschil maken bij de Rabobank.

Joice Vissers

Joice Vissers Adviseur Rabobank Amsterdam

"Ik ben opgegroeid in Arnhem. Inmiddels werk ik bij Rabobank Amsterdam en woon ik ook in de stad. Na mijn opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening ging ik aan de slag als adviseur Particulieren. Dit doe ik met veel plezier.

Tijdens verschillende interne opleidingen leerde ik op een professionele manier met klanten omgaan. Ik voel me nog steeds helemaal op mijn plek. Mijn werk is heel veelzijdig. Ik help onze klanten via twee kanalen: virtueel en op de vestiging."

Steven Ubbels

Steven Ubbels Adviseur Rabobank Amsterdam

"Ik heb twee afgeronde opleidingen: mbo Detailhandel Ondernemers Management en hbo Makelaardij. Daarna heb ik verschillende baantjes in Nederland en Spanje gehad. Ik kom uit het oosten van het land. Bij Rabobank Salland kon ik aan de slag als adviseur Particulieren.

Via de Rabobank in Deventer en Arnhem kwam ik in Amsterdam terecht. Een echte stadsbank met veel typen klanten. Die variatie maakt dit werk zo leuk."

Erik Koelewijn

Erik Koelewijn Adviseur Rabobank Amsterdam

"Ik heb de opleiding Facility Management gedaan. Via het uitzendbureau kwam ik in de financiële wereld terecht. Ik vond dat zo leuk, dat ik op zoek ging naar een baan bij een bank. Deze vond ik bij Rabobank Amsterdam.

Ik startte met de interne opleiding voor adviseur Particulieren. Ik leerde bijvoorbeeld over verschillende producten en gesprekstechnieken. Onder begeleiding van een collega en een externe coach groeide ik verder en voerde ik klantgesprekken. Het klantcontact vind ik een van de leukste dingen aan mijn baan."

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven