Werken bij Rabobank Amsterdam

Samenwerken is de kracht van Rabobank Amsterdam. Dit doen we met onze klanten én onze collega's. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe talenten, zoals Adviseurs voor in de bankhal. Ook voor stages kun je bij ons terecht.

Bekijk alle vacatures van Rabobank Amsterdam

Team Regionaal Recruitment

Het Rabobank Regionaal Recruitmentteam Noord-Holland werkt voor negen lokale banken. Dit gespecialiseerde team werft kandidaten en draagt hen voor aan de bank. Elke lokale bank heeft één vast contactpersoon.

Werkwijze

Team Regionaal Recruitment: 

  • ontvangt alle cv’s en maakt een eerste selectie
  • nodigt kandidaten uit voor een gesprek
  • stelt geschikte kandidaten voor aan de lokale bank

De HR-afdeling en afdelingsmanager van de lokale bank kiezen de kandidaten met wie zij kennis willen maken. De bank voert zelf sollicitatiegesprekken en kiest de best passende kandidaat.

Contact met onze recruiter

martijn akkerboom

Martijn Akerboom is de Recruiter voor Rabobank Amsterdam.  Hij is bereikbaar op (06) 22975665, via Martijn.Akerboom@rabobank.nl of via LinkedIn

Stuur een e-mail

Contact opnemen via LinkedIn

Nieuwsgierig, naar hoe het is om te werken bij Rabobank Amsterdam? Check onderstaand filmpje!

Wil jij aan de slag binnen de financiële dienstverlening en wil je opgeleid worden tot bancair professional? Ben je daarnaast gedreven, heb je een winnaarsmentaliteit en ga je graag een uitdaging aan? Dan is Rabobank Amsterdam op zoek naar jou! Neem voor meer informatie contact met ons op via recruitment.amsterdam@rabobank.nl of ga naar onze werkensite en solliciteer op de vacature die bij jou past via www.rabobank.nl/werken.

Check hier het filmpje

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven