Begin jouw eigen bedrijf met hulp van ZomerOndernemer 2019

 Zomerondernemer Rabobank Apeldoorn en omgeving

Rabobank is een ondernemende bank en is trotse partner van ZomerOndernemer 2019. Rabobank is er dan ook graag voor de jonge ondernemers in spé. Wil jij graag een eigen bedrijf beginnen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is ZomerOndernemer 2019 echt iets voor jou!

Voor wie is ZomerOndernemer 2019 bedoeld?

ZomerOndernemer 2019 is bedoeld voor jongeren van 15 tot 22 jaar en geeft je de kans om in de zomervakantie jouw eigen bedrijf te starten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, want professionals uit het bedrijfsleven staan je bij met raad en daad. Je krijgt zelfs een startkapitaal, zodat je direct een vliegende start kunt maken.

Hoe ziet het programma eruit?

ZomerOndernemer 2019 duurt in totaal zes weken. Je start met een driedaagse training, die bestaat uit coaching en een afwisseling van theorie en praktische & creatieve oefeningen rondom jouw bedrijfsidee. Saaie kost? No way, want deze training is juist heel interactief. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere netwerken, succesverhalen van oud-deelnemers, outside the box denken, marketingtools en het presenteren van jouw idee. Na de driedaagse training ga je in de praktijk aan de slag. Gedurende vijf weken is er elke week één terugkomdag, zodat je ook nog tijd hebt om van je vakantie te genieten. Op de terugkomdagen komen verschillende onderwerpen aan bod. Ook staan er op deze dagen verschillende interessante workshops gepland. Je bent op deze terugkomdagen te gast bij een ondernemer uit de regio. Natuurlijk krijg je dan ook een ‘kijkje in de keuken’ van het bedrijf waar je te gast bent.

Professionele begeleiding van doorgewinterde ondernemers

Een bedrijf beginnen doe je niet zomaar. Hier komt meer bij kijken dan je van tevoren had gedacht. Gemotiveerde ondernemers staan te popelen om met je aan het werk te gaan. Je wordt gekoppeld aan een ondernemer die jou helpt waar hij maar kan. Je profiteert niet alleen van de kennis en expertise van deze ‘zakenvriend’, maar ook van zijn netwerk. Zo zet jij , samen met jouw zakenvriend, de eerste stappen naar jouw eigen bedrijf.

Feestelijke afsluiting

ZomerOndernemer 2019 wordt afgesloten met een feestelijke happening. Op deze feestelijke afsluiting presenteer je jouw eigen bedrijf aan familie en vrienden, maar ook aan ondernemers. Ook de pers is van de partij. Een mooie gelegenheid om jouw eigen bedrijf een vliegende start te geven. En word jij ZomerOndernemer van jouw regio? Dan ga je door naar de landelijke finale en wie weet ben jij straks wel de landelijke winnaar van ZomerOndernemer 2019!

Kijk hier voor meer info en om je aan te melden voor ZomerOndernemer 2019

Het enige dat van jou wordt verwacht is dat je een leuk idee hebt en dat je echt gemotiveerd bent om met dit idee aan de slag te gaan.

Apeldoorn, 12-6-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn