Heropening kantoor Twello en sluiting kantoor Marktplein

Zakenman

Het bezoek aan onze kantoren is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of via de Rabo Bankieren App, op het moment wanneer het hen uitkomt. Door de coronacrisis is deze digitalisering verder versneld. Het gevolg is dat onze vestiging aan het Marktplein in Apeldoorn te groot is geworden en niet heropend wordt.

Rabobank bereikbaar aan kantoor Eendrachtstraat en kantoor Twello

Als Rabobank Apeldoorn e.o. zijn en blijven we dichtbij. Op ons Rabobank kantoor aan de Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn kunt u terecht voor uw dagelijks bankzaken en (op afspraak) voor advies. Dit kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend. Daarnaast kun u vanaf 1 juli weer terecht op ons kantoor aan de Dorpsstraat 24 in Twello, wanneer u hulp nodig heeft bij uw dagelijkse bankzaken. Kantoor Twello is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Rabo Online bankieren

Vanzelfsprekend kunt u 24/7 uw bankzaken regelen via internet of via de Rabobank Bankieren App. Kijk op www.rabobank.nl en/of download de Rabo Bankieren App. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar wanneer u vragen heeft over uw dagelijkse bankzaken of advies nodig heeft bij meer complexe financiële vraagstukken. Belt u dan met bel 055 – 578 49 11.

Apeldoorn/Twello, 24-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn