Het Rabo Werkcafé, de ideale plek om te werken en te vergaderen

In verband met de nieuwe coronamaatregelen is het Werkcafé tot nadere berichtgeving niet geopend. 

Thuiswerken is voor veel (startende) zzp’ers de meest praktische oplossing. Het is goedkoop, je hebt alles bij de hand en je kunt vanuit een werkkamer prima je bedrijf runnen. Toch is dit vaak niet de meest ideale situatie, omdat het nu eenmaal niet altijd handig is om vanuit huis te werken. Denk hierbij maar eens aan het ontvangen van klanten. En misschien heb je thuis helemaal geen aparte ruimte om te werken. Het Werkcafé van Rabobank Apeldoorn e.o. biedt dan uitkomst.

Snel internet en privacy

Vandaag de dag is betrouwbaar en snel internet een vereiste om je werk te kunnen doen. In ons Werkcafé beschik je, via wifi, over een snelle en betrouwbare internetverbinding. Inloggen is snel geregeld, dus je kunt direct aan de slag. Hoewel het Werkcafé een openbare ruimte is, is er voldoende privacy om ongestoord en geconcentreerd te kunnen werken. Je kunt plaatsnemen waar je wilt en de plek uitzoeken die jij het meest prettig vindt om te werken. Je kunt in alle rust vergaderen, telefoneren of gesprekken voeren.

Ontmoetingsplek

Rabobank Apeldoorn e.o. wil graag een ontmoetingsplek zijn voor ondernemers. Het Werkcafé is een ideale plek om in contact te komen en te netwerken met andere ondernemers. Kennis delen en elkaar verder helpen, zijn zaken die bij het ondernemen van anno nu horen. Hoe fijn is het als je kunt sparren met andere ondernemers over actuele thema’s en onderwerpen! En laten we niet vergeten dat dit uitstekende mogelijkheden biedt om acquisitie te plegen.

De inwendige mens

In ons Werkcafé kun je gratis gebruikmaken van de koffiemachine. Kies je een lekkere cappuccino, espresso, latte machiato of wordt het toch een kop thee of glas water? Ons bedrijfsrestaurant is geopend van 12.00 tot 13.30 uur. Tegen betaling geniet je hier van frisse salades, ovenverse broodjes, verse vruchtensappen, zuivel of een warme snack.

bedrijfsrestaurant

We ontmoeten je graag!

Wil jij ook gebruikmaken van ons Werkcafé in ons kantoor aan De Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn? Je bent hier van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom. Meld je bij binnenkomst even bij de receptie en onze gastvrouw wijst je verder de weg. Tot snel!

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven