Informatieavond ‘Verkopen of Blijven zitten, wat is wijsheid?’ Wegens succes herhaald!

Verkopen of Blijven zitten

Ben je toe aan een volgende stap op de huizenmarkt? Wellicht overweeg je een grotere woning, een levensloopbestendige woning of een duurzamer huis. De woningmarkt is de laatste jaren erg in beweging. Goede kans dat je eigen woning sinds de aankoop in waarde is gestegen. Maar wat is nu wijsheid? Verkopen of blijven zitten?

Speciaal voor woningeigenaren organiseren wij een informatieavond met het thema ‘Verkopen of Blijven zitten, wat is wijsheid?’. Op deze avond staat de huidige woningmarkt centraal, waarbij de nadruk ligt op wat dat voor jouw betekent. De avond is een herhaling van de succesvolle informatieavond op 23 mei 2019. Doordat de 140 plaatsen al snel bezet waren, hebben wij besloten om nogmaals een informatieavond ‘Verkopen of Blijven zitten, wat is wijsheid?’ te organiseren.

Je bent van harte welkom op donderdag 26 september op ons kantoor aan de Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn. Inloop is vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur.

Sprekers op deze avond zijn:

  • Woningmarktdeskundige Henk Rinsma (NVM)
  • Hypotheekadviseur Wouter Beke (Rabobank Apeldoorn en omgeving)
  • Notaris Robert Jan Tesink (Notariskantoor Tesink-Van Dooren)

Zou jij graag meer willen weten over de ontwikkelingen in de huizenmarkt? Wil je weten wat dit voor jou betekent? Wacht niet te lang, want we hebben een beperkt aantal plaatsen!

Apeldoorn, 2-7-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn