Inspiratiesessie Gezondere sportkantine

Gezondere sportkantine

Als Rabobank ondersteunen we graag mensen en initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en de samenleving. Begin dit jaar hielden we een inspiratieavond voor het verenigingsleven uit de regio Apeldoorn. We zegden toe het verenigingsleven te willen ondersteunen op relevante thema's met kennis en ons netwerk, zodat clubs zichzelf verder kunnen versterken.

Gezondere sportkantine

Vitaliteit en gezonde voeding blijkt een thema waarmee veel clubs te maken hebben. Tijdens het EK-Beachvolleybal organiseert Jongeren Op Gezond Gewicht, initiatiefnemer van Team:Fit, een inspiratiesessie voor verenigingsbestuurders over een gezonder aanbod in de sportkantine. Namens NEVOBO en Rabobank ondersteunen wij dit initiatief en nodigen wij jullie graag uit voor deze bijeenkomst.

Uitnodiging

Kom op 19 juli naar de inspiratiesessie 'Gezondere sportkantine'. Tijdens deze avond doe je praktische kennis en inspiratie op en krijg je handige voorbeelden en tips. Gedragswetenschapper Roel Hermans deelt zijn visie op gezond gedrag. Andere experts geven inzicht in de gezonde kantine en de strategie om dit te bereiken.

Programma en aanmelden

Op donderdagavond 19 juli vanaf 17.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom in de City Lounge, Stationsstraat 297 in Apeldoorn. We starten met een lichte maaltijd. Daarna duiken we de inhoud in. Om 19.30 uur ronden we af en nemen we je mee naar het Marktplein waar we gaan genieten van een spannende EK Beachvolleybal wedstrijd. Rabobank is sponsor van het EK Beachvolleybal en is op deze avond natuurlijk ook aanwezig.

Meld je snel aan. Heb je vragen? Mail dan naar info@teamfit.nl. Ken jij zelf ook een club die aan de slag wil met een gezonder aanbod in de sportkantine? Geef deze uitnodiging dan zeker aan hen door!

Aanmelden

Apeldoorn, 28-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn