Inspirerende ondernemersverhalen in 'Made in Apeldoorn'!

Boek uitreiking Made in Apeldoorn

Het Apeldoornse bedrijfsleven heeft mooie ondernemingen. Bedrijven die internationaal actief zijn en handelscontacten hebben over de hele wereld. Het is belangrijk dat de exportkracht van deze Apeldoornse bedrijven wordt getoond. Het afgelopen jaar zijn daarom ruim 100 Apeldoornse ondernemers geïnterviewd die naar het buitenland exporteren. Deze inspirerende verhalen zijn opgenomen in het boek Made in Apeldoorn en op de website www.madeinapeldoorn.com. Made in Apeldoorn promoot ondernemend Apeldoorn, verbindt ondernemingen met elkaar en stimuleert de export.

Internationaal zakendoen met Rabobank Apeldoorn en omgeving

Made in Apeldoorn is een initiatief van Rabobank Apeldoorn en omgeving, Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA), gemeente Apeldoorn, RCT Gelderland en Cleantech Regio Development. “Als coöperatieve bank vinden wij het belangrijk om ondernemers te verbinden. Met dit boek worden Apeldoornse exporterende ondernemers bij elkaar gebracht. De diversiteit van ondernemingen in Apeldoorn is een grote kracht en is van groot belang voor de economische ontwikkeling van de regio. Voor ons was het daarom een logische keuze om samen met een aantal andere partners initiatief te nemen en een bijdrage te leveren om dit boekje mogelijk te maken. Door samenwerken en netwerken kunnen we Apeldoorn nog krachtiger maken. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”, aldus directeur Bedrijven Edwin Boekhorst.

De Rabobank is al ruim 40 jaar internationaal actief, inmiddels in ruim 120 landen en op alle continenten. Voor ondernemers zijn er uitdagingen genoeg bij het internationaal zakendoen. Of het nu gaat om het vinden van de juiste partners, het verkrijgen van kennis over wet- en regelgeving of het omgaan met verschillen in taal en cultuur in een bepaald land: Rabobank Apeldoorn en omgeving ondersteunt u bij uw internationale ambities. Specifiek voor de bediening van de Nederlandse klanten in het buitenland heeft de Rabobank 20 International Desks, gevestigd in de belangrijkste handelslanden, zoals in Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, VS, Brazilië, Australië, China en Indonesië.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de verhalen van Apeldoornse ondernemers? Kijk dan op www.madeinapeldoorn.com. Bent u benieuwd wat de Rabobank voor u kan betekenen op het gebied van internationaal zakendoen? Kijk dan op www.rabobank.nl/wereldwijd of neem contact op met onze specialisten financiële logistiek Ron van Gunst of Vincent Hendriks via 055 – 578 48 89 of mail naar Ron.van.Gunst@rabobank.nl of Vincent.Hendriks@rabobank.nl. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van internationaal handelsrisicomanagement en helpen u graag uw internationale ambities te realiseren.

Apeldoorn, 9-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn