Mobiele adviseurs

Heeft u hulp nodig bij het regelen van uw bankzaken en kunt u niet zelf naar de bank komen? Onze mobiele adviseurs zijn actief in de gemeenten Apeldoorn en Voorst en komen graag bij u langs om u te helpen.

Hulp bij uw bankzaken

Voor het regelen van een volmacht tot het doen van een overschrijving of het online regelen van uw bankzaken. Voor deze, en andere vragen, kunt u een beroep op ons doen. Bekijk het filmpje waarin de mobiele adviseur Miranda u meer vertelt over wat de mobiele adviseurs zoals voor u kunnen betekenen.

Bekijk het filmpje:

Hulp bij Online Bankieren

Wij helpen u graag wegwijs te worden bij Online Bankieren. Hiertoe organiseren wij regelmatig workshops. Tijdens deze workshops leren wij u hoe u online uw bankzaken regelt. De workshops geven wij aan ons kantoor aan de Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn en vinden altijd op een maandag plaats. De workshops beginnen om 10.00 uur en duren tot ongeveer 11.30 uur. U ‘oefent’ op uw eigen laptop, tablet of mobiele telefoon, dus vergeet deze niet mee te nemen. Verder is het noodzakelijk dat u uw Rabo bankpas en uw Rabo Scanner meebrengt.

Data waarop de workshops worden gegeven:

  • 14 september
  • 28 september
  • 12 oktober
  • 26 oktober
  • 09 november
  • 07 december
  • 21 december

Meld u aan!

Opgeven voor één van deze workshops is eenvoudig. Belt u met 055 – 578 49 11 en geef door op welke datum u graag wilt deelnemen. Uw verzoek wordt doorgegeven aan de mobiele adviseurs van Rabobank Apeldoorn en omgeving, waarna er contact met u wordt opgenomen om uw deelname te bevestigen.

Een afspraak maken

Bel voor een afspraak (055) 578 49 11 of mail naar particulieren.apeldoorn@rabobank.nl.

Lees meer over de hulp die wij bieden om zelfstandig te blijven bankieren

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven