Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!

Rabobank Clubkas Campagne Juichen

We starten met de Rabobank Clubkas Campagne! De Clubkas Campagne is een prachtige kans om de kas van uw vereniging te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank bepalen welke verenigingen en stichtingen worden ondersteund. Leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving krijgen bij deze campagne namelijk inspraak op de verdeling van een deel van de winst van de bank, het coöperatief dividend.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Rabobank stelt een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we 100.000 euro te verdelen. De inschrijving voor de verenigingen en stichtingen is van dinsdag 12 december 2017 tot en met woensdag 28 februari 2018

Doe mee!

U kunt zich vanaf 12 december aanmelden voor deelname aan de Clubkas Campagne. Tijdens de finaleavond op dinsdag 24 april, wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen en welk bedrag de deelnemers hebben gewonnen. Deelnemende verenigingen & stichtingen worden hierover nader geïnformeerd.

Meld uw club aan

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal downloaden

Leden mogen stemmen

Leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving mogen van 13 maart tot en met 26 maart hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s). Half maart ontvangen onze leden een (digitale) uitnodiging met een unieke stemcode. Onze stemmodule staat tussen 13 en 26 maart live op onze website (5 stemmen per lid, met maximaal 2 op dezelfde club).

Let wel!

Wanneer u klant bent van onze bank, bent u niet automatisch ook lid. U kunt controleren of u al lid bent via Rabobank Internetbankieren. Onder Zelf regelen, Profiel, Mijn contactgegevens staat of u lid bent van de Rabobank of niet. Wilt u in 2018 meestemmen? Vraag dan uw lidmaatschap aan vóór 1 februari 2018.

Lid worden?

Apeldoorn, 12-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn