Rabo ClubSupport: stemperiode gaat van start

Rabo ClubSupport voetbalteam

Vorig jaar organiseerde Rabobank Apeldoorn en omgeving voor het eerst de Rabo Clubkas Campagne. Dit jaar heeft de actie een landelijk karakter en een nieuwe naam gekregen: Rabo ClubSupport. Het principe erachter is ongewijzigd gebleven.

De bank stelt een deel van de winst (€ 100.000,-) beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Apeldoorn en omgeving bankieren. Geld om bijvoorbeeld zonnepanelen op het clubhuis te leggen, het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken of het aantal sportvelden uit te breiden. De leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving verdelen het bedrag over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Dit doen zij door te stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere stem is geld waard.

“Verenigingen en stichtingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving, zorgen voor sociale netwerken en helpen jong en oud bij het benutten van hun talenten. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker. En zo ons hele land. En daarom vinden we Rabo ClubSupport zo belangrijk”, aldus Sjoerd Scholte, directievoorzitter Rabobank Apeldoorn en omgeving.

Stemmen

Inmiddels is de inschrijfperiode voor verenigingen en stichtingen gesloten. De stemperiode voor de leden start op 27 september en duurt t/m 11 oktober. Om te kunnen stemmen krijgen leden van ons een email of stemkaart via de post met daarop een stemcode.

Finaleavond

Op 16 oktober is de finaleavond van de Rabo ClubSupport in Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn. Daar maken we de uitslag bekend. Alle deelnemende clubs krijgen een uitnodiging om hier hun cheque op te halen. De avond start om 19.30 uur. Meer over Rabo ClubSupport lees je op Rabobank.nl/clubsupport.

Meer info over Rabo ClubSupport

Apeldoorn, 25-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn