Stemperiode Clubkas Campagne gaat van start!

juichende jeugd

De inschrijfperiode van de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Apeldoorn en omgeving zit erop. Maar liefst 120 clubs hebben zich ingeschreven! Nu start het belangrijkste onderdeel van de campagne: het werven van stemmen voor de clubs.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving ontvangen half maart een (digitale) uitnodiging met een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 13 maart tot en met 2 april brengt u via onderstaande link uw stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Ieder lid van Rabobank Apeldoorn en omgeving ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Er zijn dus aardig wat stemmen te verdelen! Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de vereniging of stichting.

www.clubkascampagne.nl/apeldoorn

Welk bedrag is er beschikbaar?

Rabobank Apeldoorn en omgeving stelt € 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. De waarde per stem wordt achteraf bepaald, op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Download de promotiemiddelen voor uw club!

Speciaal voor de deelnemende verenigingen en stichtingen hebben we promotiemateriaal ontwikkeld. Hiermee kunt u de deelname van uw club aan de Rabobank Clubkas Campagne onder de aandacht brengen en zoveel mogelijk stemmen werven.

 https://www.clubkascampagne.nl/apeldoorn/promotiemateriaal

Informatie?

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne kunt u vinden op onze website www.rabobank.nl/apeldoorn. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie, via telefoon: (055) 5 78 43 10 of via mail: communicatie.apeldoorn@rabobank.nl.

Apeldoorn, 6-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn