Uitslag Rabo ClubSupport 2020

Juichende deelnemers Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport 2020 zit erop. Tot en met 25 oktober werd er volop campagne gevoerd door clubs, verenigingen en stichtingen. Met als doel, het binnenhalen van zoveel mogelijk stemmen voor hun club of bestedingsdoel. Want hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat de clubs ontvangen vanuit de campagne Rabo ClubSupport.

De stemmen, uitgebracht door ruim 5000 leden van Rabobank Apeldoorn e.o., zijn inmiddels geteld en daarmee is de uitslag bekend. We kijken terug op een zeer succesvolle Rabo ClubSupport 2020. Maar liefst 233 clubs, verenigingen en stichtingen hebben deelgenomen aan deze editie van de jaarlijks terugkerende campagne. Zij verdelen onderling een bedrag van € 150.000,-.

Voor clubs met de meest in het oog springende campagne op social media, stelden we drie bonusprijzen van € 1.000,- beschikbaar. Een jury bepaalde dat deze bonusprijzen worden uitgekeerd aan:

  • Stichting Dorpsverfraaiing Twello
  • Stichting De Klup uit Apeldoorn
  • Stichting Leesplezier uit Apeldoorn  

In verband met corona heeft er dit jaar geen fysieke finaleavond plaatsgevonden. Alle deelnemers hebben het resultaat van hun inspanningen in de vorm van een cheque, in een gouden envelop ‘thuisgestuurd’ gekregen.

Benieuwd naar de uitslag of wil je weten of ook jouw club heeft meegedaan aan Rabo ClubSupport 2020?

Bekijk hier de resultaten

Apeldoorn, 9-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn