Webinars voor verenigingen en stichtingen

Mensen die joggen

Offline samenkomen kan helaas even niet, maar we snappen dat er nu veel vragen leven binnen jouw vereniging. Daarom nodigen wij jou graag uit om ‘online’ aan te sluiten bij (een van) onze interactieve webinars. Met deze webinars willen wij jou en jouw vereniging of stichting in deze unieke periode graag ondersteunen. We gaan in op actuele issues die in deze tijd van belang zijn voor jouw club. Tijdens deze online bijeenkomsten krijg je al direct handvatten mee, zodat je na afloop tot een mooi en vooral waardevol vervolg kunt komen voor jouw vereniging of stichting. Rabobank Apeldoorn en omgeving nodigt jouw vereniging of stichting graag uit om aan te sluiten bij een van de georganiseerde webinars. Tijdens deze webinars word je concreet op weg geholpen aan de hand van drie verschillende thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw club.

Welke webinars?

Communiceren, juist nu! Maar hoe?
Woensdag 20 mei
20.00-21.30 uur

Onder leiding van Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en manager Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond) Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content?

Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten
Maandag 25 mei
20.00 - 21.30 uur

Onder leiding van Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport)
Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

Financieel gezond de crisis door
Maandag 25 mei
20.00 - 21.30 uur

Onder leiding van Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport)
Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Na aanmelding

Na aanmelding krijg je van ons een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

Apeldoorn, 12-5-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn