Club van het jaar 2021!

Club van het jaar

Na een zwaar jaar, gaan de deuren van veel clubs en verenigingen voorzichtig open. Daarom is Club van het Jaar weer terug. In samenwerking met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende, zet Rabobank zich via deze verkiezing in voor het Nederlandse Verenigingsleven. Om clubs een hart onder de riem te steken, maar vooral ook om ze heel hard toe te juichen.

Club van het jaar 2021

Afgelopen jaar hebben clubs al hun inventiviteit aan moeten spreken om het hoofd boven water te houden. Zij vonden allerlei manieren om hun leden te blijven betrekken en lieten hiermee hun creativiteit en veerkracht zien. Rabobank vindt dat deze initiatieven een podium verdienen. Dit podium kunnen alle clubleden van Nederland hun clubs nu bieden. Dit kan door je Club op te geven voor Club van het Jaar 2021.

Als club maak je kans om winnaar te worden van jouw gemeente, de provincie of van heel Nederland. De landelijke winnaar wint naast de titel een masterclass, een professionele promovideo van de club en krijgt het podium in lokale, regionale en landelijke media om de veerkracht van de club in de schijnwerpers te zetten.

Aanmelden

Vanaf 31 maart kan iedereen zijn of haar club aanmelden via www.clubvanhetjaar.nl. Dit kan tot 5 mei. De stemperiode loopt van 19 april tot 24 mei. Op 26 mei worden de winnaars per gemeente en provincie bekendgemaakt. Na de gemeentelijke en provinciale verkiezingen pitchen de winnaars hun club voor de vakjury. Tijdens de Awarduitreiking in de avond van 9 juni maakt de vakjury samen met Erben en Typhoon de landelijke winnaar bekend.

Schrijf jouw club in!

Arnhem, 16-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn